Запечена куряча грудка за цим рецептом виходить дуже соковитою та ніжною. Страва підійде і для святкового столу. Трохи паприки додасть солодкості скоринці та насиченого кольору, а начинка з журавлини та фісташок - оригінального смаку. Рецептом поділилася кулінарка Мішель Саутен, повідомляє Taste, передають Патріоти України.
Журавлинна начинка:
Крок 1. Розігрійте духовку до 200C/180C з конвекцією. Застеліть деко папером для випічки. Змішайте коричневий цукор і паприку в невеликій мисці.
Крок 2. Для приготування начинки змішайте в мисці панірувальні сухарі, журавлину, фісташки, петрушку, шавлію і топлене масло до однорідної маси.
Крок 3. За допомогою невеликого гострого ножа зробіть у кожній курячій грудці глибокий горизонтальний надріз, щоб вийшла кишеня (не прорізайте її до кінця). Заповніть журавлинною сумішшю.
Крок 4. Оберніть кожну курячу грудку двома шматочками бекону і покладіть на застелене папером деко. Посипте зверху цукром. Запікайте 30 хвилин або до повної готовності курки.
Примітка: журавлину можна замінити курагою або родзинками, а фісташки — волоськими горіхами або горіхами пекан.
Пропонуємо пройти швидкий психологічний тест із загадковим чорнильним плямою. Подивіться на зображення і запам’ятайте свою першу асоціацію. Бачите квіти, кроликів або, можливо, маски? Ваш вибір допоможе заглянути в глибини підсвідомого. Пам’ятайте, це ...
Хоча кожна собака має свій власний тип характеру, є деякі породи, які мають схильність до неслухняності. Якщо у вас ніколи раніше не було собаки, це може стати для вас серйозною проблемою, передають Патріоти України. Спеціаліст з поведінки собак Вілл А...