Перші дні весни варто розпочати з яблучного пирога, бо яблука - це смак і запах літа, яке вже не за горами. Цей рецепт нескладний, й тому не варто переживати, що щось не вийде. Порадуйте родину смакотою, ділиться кулінарка Ірина Горбань, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Цукор, яйця, сіль і ванілін збиваємо до світлої маси. Додаємо розтоплене масло і молоко кімнатної температури. Додаємо муку, розпушувач і все перемішуємо міксером. Тісто має бути як на млинці. Чистимо яблука, ріжемо їх тонкими півкільцями або четвертинками й обережно змішуємо з тістом.
Дно і боки форми викладаємо пергаментом, а потім розкладаємо яблука рівними шарами — і в духовку. Випікаємо за температури 180 градусів 50−60 хвилин. Пиріг на смак ніби з заварним кремом. Після випічки можна посипати цукровою пудрою.
Цього літа червоний колір офіційно став фаворитом модних інсайдерів. Якщо раніше ми залишали його для особливих випадків - вечірок, побачень чи презентацій, - тепер його активно впроваджують у повсякденні образи. І не хто-небудь, а модниці, дизайнерки ...
Все більше лікарів та експертів з інтегративної медицини сходяться на думці: найкращий спосіб почати день - зелений чай із лимоном, передають Патріоти України. Докторка Юдін Гаррі, яка працює у швидкій та практикує інтегративну медицину, називає цей на...