Перші дні весни варто розпочати з яблучного пирога, бо яблука - це смак і запах літа, яке вже не за горами. Цей рецепт нескладний, й тому не варто переживати, що щось не вийде. Порадуйте родину смакотою, ділиться кулінарка Ірина Горбань, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Цукор, яйця, сіль і ванілін збиваємо до світлої маси. Додаємо розтоплене масло і молоко кімнатної температури. Додаємо муку, розпушувач і все перемішуємо міксером. Тісто має бути як на млинці. Чистимо яблука, ріжемо їх тонкими півкільцями або четвертинками й обережно змішуємо з тістом.
Дно і боки форми викладаємо пергаментом, а потім розкладаємо яблука рівними шарами — і в духовку. Випікаємо за температури 180 градусів 50−60 хвилин. Пиріг на смак ніби з заварним кремом. Після випічки можна посипати цукровою пудрою.
Успішне вирощування овочів на городі залежить не лише від догляду, але й від правильного розташування культур. Виявляється, деякі рослини можуть "не дружити" між собою, негативно впливаючи одна на одну, передають Патріоти України. Це явище відоме у нау...
Капустянка або вовчок, медведка чи ведмедка, як її ще по-різному називають городники, вважається однією з найбільш підступних і небезпечних шкідників на городі. Вона нищить усе на своєму шляху: коріння овочів, саджанці, цибулини квітів. Найгірше те, що...