
Перші дні весни варто розпочати з яблучного пирога, бо яблука - це смак і запах літа, яке вже не за горами. Цей рецепт нескладний, й тому не варто переживати, що щось не вийде. Порадуйте родину смакотою, ділиться кулінарка Ірина Горбань, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Цукор, яйця, сіль і ванілін збиваємо до світлої маси. Додаємо розтоплене масло і молоко кімнатної температури. Додаємо муку, розпушувач і все перемішуємо міксером. Тісто має бути як на млинці. Чистимо яблука, ріжемо їх тонкими півкільцями або четвертинками й обережно змішуємо з тістом.
Дно і боки форми викладаємо пергаментом, а потім розкладаємо яблука рівними шарами — і в духовку. Випікаємо за температури 180 градусів 50−60 хвилин. Пиріг на смак ніби з заварним кремом. Після випічки можна посипати цукровою пудрою.
Спогади про літо для багатьох людей старшого покоління нерозривно пов'язані з характерним ароматом і хрусткою насолодою кавуна. Ці невеликі ягоди з темно-зеленою смугастою шкіркою вважалися еталоном смаку, передають Патріоти України. Сьогодні ж полиці ...
Кольори мають значно більше значення, ніж здається. Вони впливають на емоції, настрій і навіть вибір одягу. Кожна людина інстинктивно тягнеться до певних відтінків, і цей вибір може багато розповісти про характер, спосіб мислення та ставлення до життя,...