Це така смакота! Яблучний пиріг, який точно вдасться у кожного - обов’язково приготуйте

Перші дні весни варто розпочати з яблучного пирога, бо яблука - це смак і запах літа, яке вже не за горами. Цей рецепт нескладний, й тому не варто переживати, що щось не вийде. Порадуйте родину смакотою, ділиться кулінарка Ірина Горбань, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • яйця — 2 шт.
  • цукор — 60 г (якщо яблука солодкі)
  • дрібка солі
  • ванілін (до свого смаку)
  • масло — 30 г
  • молоко — 100 г
  • борошно — 70 г
  • розпушувач — 1 ч. л.
  • яблука — 900 г
  • сік лимона — 2 ст. л
  • форма для випікання — 20 см

Приготування:

Цукор, яйця, сіль і ванілін збиваємо до світлої маси. Додаємо розтоплене масло і молоко кімнатної температури. Додаємо муку, розпушувач і все перемішуємо міксером. Тісто має бути як на млинці. Чистимо яблука, ріжемо їх тонкими півкільцями або четвертинками й обережно змішуємо з тістом.

Дно і боки форми викладаємо пергаментом, а потім розкладаємо яблука рівними шарами — і в духовку. Випікаємо за температури 180 градусів 50−60 хвилин. Пиріг на смак ніби з заварним кремом. Після випічки можна посипати цукровою пудрою.

Який MacBook обрати в 2025 році: Air чи Pro?

середа, 21 травень 2025, 23:10

Якщо ви плануєте придбати новий MacBook у 2025 році, вибір між MacBook Air і MacBook Pro може стати непростим завданням. Обидві лінійки мають свої унікальні переваги, що підходять для різних сценаріїв використання. Ця стаття допоможе вам зробити правил...

Варто знати! Дефіцит цих вітамінів та мінералів може заважати схудненню

середа, 21 травень 2025, 17:30

Багато хто, прагнучи позбутися зайвих кілограмів, ретельно контролює свій раціон та регулярно займається спортом. Однак бувають випадки, коли, незважаючи на всі зусилля, стрілка ваг вперто показує одне й те саме число. Причиною цього можуть бути не лиш...