Смажена картопля - проста, доступна і смачна страва. Але далеко не завжди вдається отримати хрумкий гарнір з золотистою скоринкою. Є секрети приготування картоплі, які знають далеко не всі, передають Патріоти України.
Вимочену картоплю не можна відразу відправляти в сковороду з олією. Потрібно промокнути його паперовим рушником або залишити в ситі, щоб прибрати зайву вологу і при смаженні відразу почала утворюватися рум'яна скоринка. В іншому випадку картопля пригорятиме.
Важливо обрати якісну рослинну олію – рафіновану та без запаху. Перші 5-7 хвилин потрібно смажити картоплю на сильному вогні, а потім перевернути овоч для рівномірного приготування з усіх сторін.
Потім потрібно зменшити вогонь і продовжити готувати. Не слід накривати сковорідку кришкою, інакше хрусткою картопля точно не буде. Кілька разів перемішайте її, але не соліть. Інакше вона вбере в себе більше олії, ніж потрібно, і стане пухкою.
Сіль, перець та інші спеції, зелень та часник потрібно додавати за кілька хвилин до готовності. Так аромати краще збережуться і картопля стане більш апетитною
Ви дізнаєтеся, як легко і без зайвих зусиль позбутися наліпок та клею зі скляних банок. І найприємніше - без агресивних хімікатів та дорогих очищувачів. Усе необхідне вже є у вас вдома. Звичайна кухонна арсенальна зброя: губка для миття посуду, ватні ...
Хронічні проблеми зі сном можна полегшити… за допомогою вечері. Нове дослідження за участі понад 4600 дорослих довело: калій - мінерал, який допомагає засинати і довше спати без пробуджень, передають Патріоти України. . Чому це працює? Калій розслаб...