Це така смакота! Як приготувати домашні хотдоги в духовці

Хрумка булочка та соковита, ароматна начинка з овочами, сосискою та сиром не залишить нікого байдужим. Дуже просто, смачно та швидко на сніданок чи вечерю. Хотдог можна взяти на роботу, у похід чи пікнік, передають Патріоти України.

Інгредієнти

булочка (для хотдогів)
5 штук
сосиски
5 штук
сир твердий
250 г
кетчуп
5 ст. л.
мариновані огірки
3 шт.
морква по-корейськи
100 г
майонез
гірчиця
  1. Мариновані огірки наріжте на маленькі слайси.
  2. Твердий сир натріть на тертці.
  3. Сосиски відваріть у киплячій воді три хвилини.
  4. Булочки розріжте вздовж, але не до кінця. Акуратно розкрийте їх, змастіть кетчупом, майонезом, гірчицею. Викладіть мариновані огірки, моркву по-корейськи та сосиску. Викладіть хотдоги на деко для запікання. Змастіть зверху кетчупом та посипте тертим сиром.
  5. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 10 хвилин.

Поради:

  • Інгредієнти для хотдогу можна використовувати будь-які.

А ви це знали? Чому досвідчені городники саджають редиску тільки восени

п’ятниця, 22 листопад 2024, 13:00

Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...