
При всій простоті приготування десерт виходить дуже смачним, а головне - корисним, передають Патріоти України.
За бажанням ви можете додати ізюм, шматочки шоколаду, фрукти, ягоди або кокосову стружку.
Для приготування морозива рекомендується брати домашній сир. Також підійде продукт із магазину будь-якої жирності.
Викладіть сир у будь-яку ємність, що підходить для збивання і добре перемеліть його блендером. Якщо приладу під рукою не було, можете протерти сир через сито.
Додайте до сирної маси звичайне і згущене молоко, після чого ще раз збийте основу для морозива, що вийшла, занурювальним блендером.
На цьому етапі до морозива можна додати будь-які інгредієнти, у тому числі ваніль або фруктове пюре.
Після цього акуратно, рухами зверху донизу, перемішайте солодку масу лопаткою, щоб не порушити її консистенцію.
Наповніть масою формочки для морозива або просто перекладіть її в пластиковий контейнер і розрівняйте поверхню лопаткою.
Для застигання сирного морозива знадобиться 5 годин, після чого можна сміливо ласувати ніжним десертом.
Все більше людей починають день з кави, відкладаючи сніданок. Дослідження з Mass General Brigham (Бостон) показало, що пізні сніданки підвищують ризик смерті та серцевих проблем, передають Патріоти України. Причина – порушення режиму харчування та пізн...
Осінь і зима - час, коли наш організм особливо потребує підтримки. Багато хто вдається до харчових добавок, але експерти попереджають: більшість з них не потрібні, передають Патріоти України. Головне, що варто приймати:. Що не потрібно додатково прийма...