
При всій простоті приготування десерт виходить дуже смачним, а головне - корисним, передають Патріоти України.
За бажанням ви можете додати ізюм, шматочки шоколаду, фрукти, ягоди або кокосову стружку.
Для приготування морозива рекомендується брати домашній сир. Також підійде продукт із магазину будь-якої жирності.
Викладіть сир у будь-яку ємність, що підходить для збивання і добре перемеліть його блендером. Якщо приладу під рукою не було, можете протерти сир через сито.
Додайте до сирної маси звичайне і згущене молоко, після чого ще раз збийте основу для морозива, що вийшла, занурювальним блендером.
На цьому етапі до морозива можна додати будь-які інгредієнти, у тому числі ваніль або фруктове пюре.
Після цього акуратно, рухами зверху донизу, перемішайте солодку масу лопаткою, щоб не порушити її консистенцію.
Наповніть масою формочки для морозива або просто перекладіть її в пластиковий контейнер і розрівняйте поверхню лопаткою.
Для застигання сирного морозива знадобиться 5 годин, після чого можна сміливо ласувати ніжним десертом.
Ялинка є головним елементом різдвяного декору й одразу змінює сприйняття простору в домі. Через свої розміри, освітлення та кількість прикрас вона впливає на комфорт і безпеку. Невдале розміщення ялинки може створювати відчуття тісноти, безладу або пос...
Людський організм більш як наполовину складається з води. Втрата навіть 1-2% рідини може впливати на самопочуття - з’являються втома, головний біль, знижується концентрація. Регулярне споживання води допомагає зберігати бадьорість, ясність мислення та ...