Це така смакота! Як приготувати домашнє морозиво з кисломолочного сиру

При всій простоті приготування десерт виходить дуже смачним, а головне - корисним, передають Патріоти України.

Для сирних ласощів знадобиться:

  • 300 г сиру;
  • 200 г згущеного молока;
  • 50 г молока.

За бажанням ви можете додати ізюм, шматочки шоколаду, фрукти, ягоди або кокосову стружку.

Процес приготування

Для приготування морозива рекомендується брати домашній сир. Також підійде продукт із магазину будь-якої жирності.

Викладіть сир у будь-яку ємність, що підходить для збивання і добре перемеліть його блендером. Якщо приладу під рукою не було, можете протерти сир через сито.

Додайте до сирної маси звичайне і згущене молоко, після чого ще раз збийте основу для морозива, що вийшла, занурювальним блендером.

На цьому етапі до морозива можна додати будь-які інгредієнти, у тому числі ваніль або фруктове пюре.

Після цього акуратно, рухами зверху донизу, перемішайте солодку масу лопаткою, щоб не порушити її консистенцію.

Наповніть масою формочки для морозива або просто перекладіть її в пластиковий контейнер і розрівняйте поверхню лопаткою.

Для застигання сирного морозива знадобиться 5 годин, після чого можна сміливо ласувати ніжним десертом.

Джерело: ПростоВей

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...