Це така смакота! Як приготувати домашнє морозиво з кисломолочного сиру

При всій простоті приготування десерт виходить дуже смачним, а головне - корисним, передають Патріоти України.

Для сирних ласощів знадобиться:

  • 300 г сиру;
  • 200 г згущеного молока;
  • 50 г молока.

За бажанням ви можете додати ізюм, шматочки шоколаду, фрукти, ягоди або кокосову стружку.

Процес приготування

Для приготування морозива рекомендується брати домашній сир. Також підійде продукт із магазину будь-якої жирності.

Викладіть сир у будь-яку ємність, що підходить для збивання і добре перемеліть його блендером. Якщо приладу під рукою не було, можете протерти сир через сито.

Додайте до сирної маси звичайне і згущене молоко, після чого ще раз збийте основу для морозива, що вийшла, занурювальним блендером.

На цьому етапі до морозива можна додати будь-які інгредієнти, у тому числі ваніль або фруктове пюре.

Після цього акуратно, рухами зверху донизу, перемішайте солодку масу лопаткою, щоб не порушити її консистенцію.

Наповніть масою формочки для морозива або просто перекладіть її в пластиковий контейнер і розрівняйте поверхню лопаткою.

Для застигання сирного морозива знадобиться 5 годин, після чого можна сміливо ласувати ніжним десертом.

Джерело: ПростоВей

Шведи додають це в каву - користь для печінки вас здивує!

середа, 24 грудень 2025, 1:52

Кава по-різному подається у різних країнах, і в Швеції існує незвичайна традиція - додавати у каву яйце. Це роблять для особливого смаку: кава стає м’якшою та ніжнішою. Але крім кулінарної користі, цей напій сприяє здоров’ю печінки, передають Патріоти ...

Варто включити в раціон! ТОП-11 продуктів, які роблять мозок гострішим

вівторок, 23 грудень 2025, 19:06

Наш мозок - це найпотужніший "м’яз" нашого тіла, який потребує не лише тренувань, а й правильного харчування. Те, що ми їмо щодня, безпосередньо впливає на концентрацію, пам’ять, швидкість мислення та емоційний стан, передають Патріоти України. Деякі п...