
Якщо ви любите картопляне пюре, але воно вам трохи набридло, є вихід з положення. Можна приготувати картопляні кульки. Вони оригінально виглядають на гарнір, а ще їх всі люблять. Читайте рецепт далі у статті, передають Патріоти України.
Вам потрібні наступні:
Картоплю потрібно відварити до напівготовності. Злийте воду та зробіть пюре. Додайте до нього розтоплене вершкове масло. сире яйце. Відразу посоліть та посипте чорним меленим перцем. Ретельно вимішайте картопляну масу.
Тепер з пюре зробіть кульки. Обваляйте їх в борошні. Будемо обсмажувати кульки у фритюрі. Для цього нагрійте в каструлі чи глибокій сковороді олію. Коли вона почне кипіти, тоді покладіть кульки. Золотиста скоринка — індикатор готовності. Подавайте смакоту гарячою. Смачного!
Українські водії дедалі частіше створюють резерви пального - через ризик перебоїв із постачанням, можливе зростання цін або надзвичайні ситуації. Проте не всі знають, як довго бензин у каністрі залишається придатним і коли він може нашкодити двигуну, п...
Японський рис - це не просто гарнір, а основа багатьох страв. Секрет ідеальної консистенції — розсипчастий, пружний, але не липкий рис - криється в традиційному японському ритуалі промивання та замочування, передають Патріоти України. Чому промивання в...