Картопляники потребують трохи часу та уваги в приготуванні, але ж то дуже смачна страва. Головне - не тільки досягти гарного смаку та аромату, але й збереження форми після викладання на сковороду. Розвалені картопляники - вже не зовсім вони, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Зробіть фарш будь-яким зручним вам способом. Обсмажте його на олії. Разом з ним порізану цибулю. Приправте сіллю та перцем.
Картоплю натріть на тертці та посоліть. Вона пустить сік, який треба віджати. Змішайте картоплю з яйцями, перцем та крохмалем. А тепер можна збирати страву разом.
Викладіть на долоню картоплю, зверху начинку, картоплю та сформуйте картопляник. Обсмажте на розігрітій сковороді протягом 2-3 хвилин з кожної сторони. Накрийте кришкою та готуйте на малому вогні протягом 10 хвилин. Смачного!
Шлюб - дуже важлива подія в житті. Варто приймати таке рішення свідомо і розважливо. Пройди наш психотест і дізнайся, якими будуть твої стосунки з майбутнім чоловіком. Відповідь може тебе здивувати. Готова? Обери сукню, яка найбільше тобі подобається. ...
Перекуси між основними прийомами їжі - одна з найпоширеніших звичок, яка непомітно додає зайві калорії до раціону. Особливо складно втриматися від солодощів або снеків у перерви, коли голод раптово нагадує про себе, передають Патріоти України. На щастя...