
Картопляники потребують трохи часу та уваги в приготуванні, але ж то дуже смачна страва. Головне - не тільки досягти гарного смаку та аромату, але й збереження форми після викладання на сковороду. Розвалені картопляники - вже не зовсім вони, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Зробіть фарш будь-яким зручним вам способом. Обсмажте його на олії. Разом з ним порізану цибулю. Приправте сіллю та перцем.
Картоплю натріть на тертці та посоліть. Вона пустить сік, який треба віджати. Змішайте картоплю з яйцями, перцем та крохмалем. А тепер можна збирати страву разом.
Викладіть на долоню картоплю, зверху начинку, картоплю та сформуйте картопляник. Обсмажте на розігрітій сковороді протягом 2-3 хвилин з кожної сторони. Накрийте кришкою та готуйте на малому вогні протягом 10 хвилин. Смачного!
Нове дослідження доводить: для здоров’я серця важлива не лише кількість кроків, а й тривалість і стиль прогулянки. Регулярні короткі, але безперервні прогулянки значно знижують ризик серцевих захворювань, передають Патріоти України. Вчені з Університет...
Скандинавський спосіб виховання дітей - це справжній феномен. Поки інші країни шукають ідеальні методики дисципліни, у Данії, Норвегії та Швеції батьки роблять навпаки - дають дитині свободу, холод і довіру. І саме це, за дослідженнями, робить їхніх ді...