Це така смакота! Як приготувати картопляники з м’ясом без додавання борошна

Картопляники потребують трохи часу та уваги в приготуванні, але ж то дуже смачна страва. Головне - не тільки досягти гарного смаку та аромату, але й збереження форми після викладання на сковороду. Розвалені картопляники - вже не зовсім вони, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • картопля — 5 шт.;
  • м’ясо — 400 г;
  • яйце — 2 шт.;
  • цибуля — 1 шт.;
  • крохмаль — 1 ст.л.;
  • сіль, перець.

Як приготувати

Зробіть фарш будь-яким зручним вам способом. Обсмажте його на олії. Разом з ним порізану цибулю. Приправте сіллю та перцем.

Картоплю натріть на тертці та посоліть. Вона пустить сік, який треба віджати. Змішайте картоплю з яйцями, перцем та крохмалем. А тепер можна збирати страву разом.

Викладіть на долоню картоплю, зверху начинку, картоплю та сформуйте картопляник. Обсмажте на розігрітій сковороді протягом 2-3 хвилин з кожної сторони. Накрийте кришкою та готуйте на малому вогні протягом 10 хвилин. Смачного!

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...