Це така смакота! Як приготувати картопляники з м’ясом без додавання борошна

Картопляники потребують трохи часу та уваги в приготуванні, але ж то дуже смачна страва. Головне - не тільки досягти гарного смаку та аромату, але й збереження форми після викладання на сковороду. Розвалені картопляники - вже не зовсім вони, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • картопля — 5 шт.;
  • м’ясо — 400 г;
  • яйце — 2 шт.;
  • цибуля — 1 шт.;
  • крохмаль — 1 ст.л.;
  • сіль, перець.

Як приготувати

Зробіть фарш будь-яким зручним вам способом. Обсмажте його на олії. Разом з ним порізану цибулю. Приправте сіллю та перцем.

Картоплю натріть на тертці та посоліть. Вона пустить сік, який треба віджати. Змішайте картоплю з яйцями, перцем та крохмалем. А тепер можна збирати страву разом.

Викладіть на долоню картоплю, зверху начинку, картоплю та сформуйте картопляник. Обсмажте на розігрітій сковороді протягом 2-3 хвилин з кожної сторони. Накрийте кришкою та готуйте на малому вогні протягом 10 хвилин. Смачного!

Рак молодшає: Медики виявили три шокуючі причини, через які хвороба вражає до 50 років

понеділок, 30 червень 2025, 7:59

Онкологічні захворювання дедалі частіше діагностують у людей молодшого віку, що викликає серйозне занепокоєння серед медиків. Незважаючи на прогрес у діагностиці та лікуванні, кількість випадків раку серед осіб до 50 років постійно зростає, передають П...

Цей маринад зведе з розуму всіх на пікніку! Як смачно замаринувати овочі до шашлику - краще, ніж м’ясо?

понеділок, 30 червень 2025, 7:13

Хрусткі, соковиті, з ароматом диму і спецій - правильно замариновані овочі можуть легко обійти навіть найкращий шашлик. І головне - не потрібно ніякої магії, лише кілька інгредієнтів з вашої кухні, передають Патріоти України. Інгредієнти для маринаду (...