
Картопляники потребують трохи часу та уваги в приготуванні, але ж то дуже смачна страва. Головне - не тільки досягти гарного смаку та аромату, але й збереження форми після викладання на сковороду. Розвалені картопляники - вже не зовсім вони, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Зробіть фарш будь-яким зручним вам способом. Обсмажте його на олії. Разом з ним порізану цибулю. Приправте сіллю та перцем.
Картоплю натріть на тертці та посоліть. Вона пустить сік, який треба віджати. Змішайте картоплю з яйцями, перцем та крохмалем. А тепер можна збирати страву разом.
Викладіть на долоню картоплю, зверху начинку, картоплю та сформуйте картопляник. Обсмажте на розігрітій сковороді протягом 2-3 хвилин з кожної сторони. Накрийте кришкою та готуйте на малому вогні протягом 10 хвилин. Смачного!
Відмова від сніданку може підвищити ризик розвитку метаболічного синдрому — симптомів, що можуть призвести до серцево-судинних захворювань та діабету 2-го типу (ожиріння навколо талії, підвищений артеріальний тиск, збільшений рівень цукру в крові та по...
Психологічний тест, який зараз активно поширюється в мережі, допоможе визначити, ким ви є насправді - реалістом, мрійником, активною людиною чи елегантним перфекціоністом. Все, що потрібно, - обрати одну з чотирьох ручок, передають Патріоти України. Та...