
Коли захочеться малосольних огірків, згадайте цей невигадливий рецепт, який дозволить спробувати хрусткі огірочки вже наступного ранку, передають Патріоти України.
Пікантний розсіл надає овочам приємного смаку та аромату. Рецепт настільки простий, що немає потреби закатувати банки із запасом.
Для приготування потрібно:
Секрет хрустких огірків у тому, що перед закатуванням їх потрібно замочити у крижаній воді на 2-3 години, а сіль треба брати великого помелу.
Отже, відріжте краї огірків, порубайте пучок кропу, але не дрібно, а на 4-5 частин.
Почистіть часник і наріжте пластинками.
Візьміть чисті банки (краще дві штуки по 1 л) і розкладіть порівну кріп і часник, потім огірки, вертикально і щільно.
Тепер покладіть лавровий лист та перець. Змішайте у воді сіль та цукор і доведіть до кипіння.
Додайте оцет, гірчицю і, добре перемішавши, розлийте розсіл по банках.
Закрутивши кришками, залиште огірки маринуватися на ніч, накривши щільною тканиною.
Якщо ви приймаєте антидепресанти, вам напевно радили уникати алкоголю. Але наскільки це серйозно? Чи шкодить келих вина, а що вже говорити про вечір з алкоголем? Про це розповідає Health Essentials, передають Патріоти України. Психіатр і фахівець із ро...
Виноград - рослина не дуже морозостійка, тому лозу потрібно укривати на зиму, щоби вона не вимерзла, навіть якщо погода не надто холодна. І задача з укладання винограду на зимівлю в траншеї є однією з найскладніших для садівників, передають Патріоти Ук...