Це така смакота! Як приготувати корисний паштет вдома за п’ять хвилин


Часу на приготування знадобиться дійсно небагато - потрібно всього лише викласти інгредієнти на форму для випікання, а згодом - подрібнити в блендері, передають Патріоти України.

Якщо ви любите печінковий курячий паштет, то розповідаємо про найпростіший рецепт. Часу на приготування за цим рецептом піде зовсім трохи, а в результаті ви отримаєте неймовірно смакоту.

Інгредієнти

  • печінка куряча — 500 гр
  • цибуля — 1 середня
  • морква — 1 середня
  • зелене яблуко — 1
  • сіль, перець
  • олія
  • лавровий лист
  • розтоплене вершкове масло — 50 гр
  • часник — 2 зубчики

Спосіб приготування

1. Готувати цей паштет — дуже швидко. Починаємо з того, що промиваємо печінку під водою та викладаємо її на щедро змащену олією форму для випікання.

2. Після цього чистимо цибулю та моркву. Ріжемо на великі шматочки і кладемо до печінки.

3. Беремо одне зелене яблуко, миємо, вирізаємо серцевину, розрізаємо на 4−6 частин та кладемо до печінки.

4. Посипаємо сіллю, перцем, додаємо 2−3 лаврові листки.

5. Розігріваємо духовку до 200 градусів та відправляємо випікатися на 35−40 хвилин (точний час випікання залежить від потужності вашої духовки, але печінка має бути повністю готова).

Чи потрібно класти яйце у фарш для голубців

вівторок, 17 вересень 2024, 0:12

При приготуванні будь-яких страв на основі фаршу багато господинь автоматично додають яйця, передають Патріоти України. Відомо, що яйце допомагає скріпити фарш, який може розвалитися в найнесподіваніший момент. Проте чи є необхідність додавати яйце під...

Як швидко розморозити фарш - секрети, якими користуються господині

понеділок, 16 вересень 2024, 23:38

Здається, що відколи в мікрохвильовій печі з’явилася функція «розморожування», питання про те, як розморожувати ті чи інші продукти відпало назавжди, передають Патріоти України. Але іноді така процедура позначається на консистенції та якості напівфабри...