Часу на приготування знадобиться дійсно небагато - потрібно всього лише викласти інгредієнти на форму для випікання, а згодом - подрібнити в блендері, передають Патріоти України.
Якщо ви любите печінковий курячий паштет, то розповідаємо про найпростіший рецепт. Часу на приготування за цим рецептом піде зовсім трохи, а в результаті ви отримаєте неймовірно смакоту.
1. Готувати цей паштет — дуже швидко. Починаємо з того, що промиваємо печінку під водою та викладаємо її на щедро змащену олією форму для випікання.
2. Після цього чистимо цибулю та моркву. Ріжемо на великі шматочки і кладемо до печінки.
3. Беремо одне зелене яблуко, миємо, вирізаємо серцевину, розрізаємо на 4−6 частин та кладемо до печінки.
4. Посипаємо сіллю, перцем, додаємо 2−3 лаврові листки.
5. Розігріваємо духовку до 200 градусів та відправляємо випікатися на 35−40 хвилин (точний час випікання залежить від потужності вашої духовки, але печінка має бути повністю готова).
Вапняний наліт на сантехніці утворюється через мінеральні солі у жорсткій воді. Для його видалення краще використовувати слабкі кислоти. Розчини оцту або лимонної кислоти добре роз'їдають відкладення, передають Патріоти України. А для профілактики, щоб...
Японський ритуал пиття води - це не дієта, а спосіб усвідомленої турботи про своє здоров’я та правильну гідратацію. Цей метод довів свою ефективність у боротьбі з втомою, проблемами травлення, головним болем та навіть допомагає підтримувати здорову ваг...