Це така смакота! Як приготувати корисний паштет вдома за п’ять хвилин


Часу на приготування знадобиться дійсно небагато - потрібно всього лише викласти інгредієнти на форму для випікання, а згодом - подрібнити в блендері, передають Патріоти України.

Якщо ви любите печінковий курячий паштет, то розповідаємо про найпростіший рецепт. Часу на приготування за цим рецептом піде зовсім трохи, а в результаті ви отримаєте неймовірно смакоту.

Інгредієнти

  • печінка куряча — 500 гр
  • цибуля — 1 середня
  • морква — 1 середня
  • зелене яблуко — 1
  • сіль, перець
  • олія
  • лавровий лист
  • розтоплене вершкове масло — 50 гр
  • часник — 2 зубчики

Спосіб приготування

1. Готувати цей паштет — дуже швидко. Починаємо з того, що промиваємо печінку під водою та викладаємо її на щедро змащену олією форму для випікання.

2. Після цього чистимо цибулю та моркву. Ріжемо на великі шматочки і кладемо до печінки.

3. Беремо одне зелене яблуко, миємо, вирізаємо серцевину, розрізаємо на 4−6 частин та кладемо до печінки.

4. Посипаємо сіллю, перцем, додаємо 2−3 лаврові листки.

5. Розігріваємо духовку до 200 градусів та відправляємо випікатися на 35−40 хвилин (точний час випікання залежить від потужності вашої духовки, але печінка має бути повністю готова).

Забудьте про вапняний наліт! З цим лайфхаком навііть стара сантехніка заблищить

п’ятниця, 5 вересень 2025, 17:30

Вапняний наліт на сантехніці утворюється через мінеральні солі у жорсткій воді. Для його видалення краще використовувати слабкі кислоти. Розчини оцту або лимонної кислоти добре роз'їдають відкладення, передають Патріоти України. А для профілактики, щоб...

Японський водний ритуал: ТОП-3 прості кроки для схуднення, краси та енергії

п’ятниця, 5 вересень 2025, 17:10

Японський ритуал пиття води - це не дієта, а спосіб усвідомленої турботи про своє здоров’я та правильну гідратацію. Цей метод довів свою ефективність у боротьбі з втомою, проблемами травлення, головним болем та навіть допомагає підтримувати здорову ваг...