Часу на приготування знадобиться дійсно небагато - потрібно всього лише викласти інгредієнти на форму для випікання, а згодом - подрібнити в блендері, передають Патріоти України.
Якщо ви любите печінковий курячий паштет, то розповідаємо про найпростіший рецепт. Часу на приготування за цим рецептом піде зовсім трохи, а в результаті ви отримаєте неймовірно смакоту.
1. Готувати цей паштет — дуже швидко. Починаємо з того, що промиваємо печінку під водою та викладаємо її на щедро змащену олією форму для випікання.
2. Після цього чистимо цибулю та моркву. Ріжемо на великі шматочки і кладемо до печінки.
3. Беремо одне зелене яблуко, миємо, вирізаємо серцевину, розрізаємо на 4−6 частин та кладемо до печінки.
4. Посипаємо сіллю, перцем, додаємо 2−3 лаврові листки.
5. Розігріваємо духовку до 200 градусів та відправляємо випікатися на 35−40 хвилин (точний час випікання залежить від потужності вашої духовки, але печінка має бути повністю готова).
Додавати лимон у каву може здаватися незвичним, але ця проста комбінація має помітний ефект на травлення, передають Патріоти України. Кофеїн і лимонна кислота стимулюють роботу кишечника, допомагаючи природньому перетравленню їжі. Все більше людей почи...
Більшість із нас тягнеться до чашки кави відразу після пробудження. Але чи дійсно це найкраща ідея, передають Патріоти України. Чи допомагає кава засвоювати сніданок, чи навпаки — викликає печію та дискомфорт у шлунку? Дослідження показують, що вживан...