Часу на приготування знадобиться дійсно небагато - потрібно всього лише викласти інгредієнти на форму для випікання, а згодом - подрібнити в блендері, передають Патріоти України.
Якщо ви любите печінковий курячий паштет, то розповідаємо про найпростіший рецепт. Часу на приготування за цим рецептом піде зовсім трохи, а в результаті ви отримаєте неймовірно смакоту.
1. Готувати цей паштет — дуже швидко. Починаємо з того, що промиваємо печінку під водою та викладаємо її на щедро змащену олією форму для випікання.
2. Після цього чистимо цибулю та моркву. Ріжемо на великі шматочки і кладемо до печінки.
3. Беремо одне зелене яблуко, миємо, вирізаємо серцевину, розрізаємо на 4−6 частин та кладемо до печінки.
4. Посипаємо сіллю, перцем, додаємо 2−3 лаврові листки.
5. Розігріваємо духовку до 200 градусів та відправляємо випікатися на 35−40 хвилин (точний час випікання залежить від потужності вашої духовки, але печінка має бути повністю готова).
Айфон — не просто смартфон, а й частина вашого стилю та особистості. Це якісні та довговічні пристрої, виготовлені з надійних та міцних матеріалів, але навіть вони потребують додаткового захисту. Ви можете придбати оригінальні чохли для Айфона, які точ...
Досвідчені квітникарі розкрили рецепт потужного засобу, який поверне до життя квітки, що погано ростуть в осінньо-зимовий період. Підживлення простимулює цвітіння і зробить рослини зеленішими та здоровішими, передають Патріоти України. Поповнити брак п...