Це така смакота! Як приготувати курячі нагетси в духовці

Нагетси можна зустріти практично в усіх ресторанах швидкого харчування. Але що заважає приготувати їх удома? А щоб страва вийшла корисною, приготуємо їх у духовці. Куряче філе в паніруванні з борошна, яєць і сиру, виходить з хрусткою скоринкою, але ніжним і соковитим усередині, передають Патріоти України.

Інгредієнти

куряче філе
300 г
яйце
1 шт.
сир твердий
100 г
борошно
2 ст. л.
куркума
чверть ч. л.
чорний мелений перець
сіль
  1. Куряче філе вимийте та обсушіть.
  2. Наріжте поперек волокон на скибочки завтовшки близько сантиметра. Посоліть, поперчіть. Додайте куркуму.
  3. Твердий сир натріть на середній тертці.
  4. У лоток всипте борошно, викладіть м'ясо, закрийте кришкою і добре струсіть.
  5. Додайте яйце і знову добре струсіть.
  6. Потім додайте сир. Закрийте кришкою і ще раз струсіть.
  7. Деко застеліть пергаментом.
  8. Викладіть нагетси і випікайте в заздалегідь розігрітій духовці за 180 градусів 20-25 хвилин.

Поради:

  • Використовувати можна індиче філе.

Господиням на замітку! Як правильно додавати соду в тісто, щоб випічка піднялася

понеділок, 24 лютий 2025, 7:12

Соду ми часто додаємо до тіста під час приготування випічки. Найчастіше її додають для того, щоб випічка піднялася, передають Патріоти України. Але сода сама по собі не може гарантувати результату. Для того, щоб відбулася потрібна хімічна реакція, її в...

Народні прикмети на 24 лютого. Чому українським жінкам та дівчатам цього дня заборонялося заплітати волосся

понеділок, 24 лютий 2025, 7:05

Християни східного обряду 24 лютого за новим стилем відзначає здобуття голови Іоанна Предтечі. В Іванів день на українців чекали перших ознак весни. У лісах вже з'являлися перші підсніжники та проліски. Починали прилітати та будувати гнізда перелітні п...