Це така смакота! Як приготувати курячі нагетси в духовці

Нагетси можна зустріти практично в усіх ресторанах швидкого харчування. Але що заважає приготувати їх удома? А щоб страва вийшла корисною, приготуємо їх у духовці. Куряче філе в паніруванні з борошна, яєць і сиру, виходить з хрусткою скоринкою, але ніжним і соковитим усередині, передають Патріоти України.

Інгредієнти

куряче філе
300 г
яйце
1 шт.
сир твердий
100 г
борошно
2 ст. л.
куркума
чверть ч. л.
чорний мелений перець
сіль
  1. Куряче філе вимийте та обсушіть.
  2. Наріжте поперек волокон на скибочки завтовшки близько сантиметра. Посоліть, поперчіть. Додайте куркуму.
  3. Твердий сир натріть на середній тертці.
  4. У лоток всипте борошно, викладіть м'ясо, закрийте кришкою і добре струсіть.
  5. Додайте яйце і знову добре струсіть.
  6. Потім додайте сир. Закрийте кришкою і ще раз струсіть.
  7. Деко застеліть пергаментом.
  8. Викладіть нагетси і випікайте в заздалегідь розігрітій духовці за 180 градусів 20-25 хвилин.

Поради:

  • Використовувати можна індиче філе.

Ви могли це не знати! Експерт розкрив головну помилку під час прання

середа, 18 червень 2025, 8:38

Ви вважаєте себе майстром прання, а вашу пральну машину — найкращим другом? Можливо, ви помиляєтеся і неправильно перете свої речі. Більшість із нас припускається фатальної помилки, яка не лише не робить одяг чистішим, а навпаки — забруднює його. Про ц...

Чому рис злипається під час приготування? Просто не допускайте цих помилок

середа, 18 червень 2025, 8:30

Навіть якщо ви ретельно дотримуєтеся рецепту, рис іноді виходить липким або занадто м’яким. Все це через ряд помилок, які часто допускають навіть досвідчені господині. Але варто дотримуватись лише кількох простих рекомендацій, і у вашій тарілці завжди ...