Курку в нашій кулінарній традиції готують досить часто, оскільки це найдоступніший вид м’ясної продукції.
З цієї причини розумно змінювати рецепти для урізноманітнення меню. Отже нижче ділимось смачним рецептом приготування:
Спочатку потрібно вимити філе, розділити його на порційні шматки та акуратно відбити. Потім в окремій ємності з’єднуємо молоко з яйцями, доводимо суміш до однорідного стану.
Кожен шматок обвалюємо в борошні, яєчній суміші та сухариках.
Розігріваємо сковорідку. Обсмажуємо курку з двох сторін по п’ять хвилин на добре розігрітій сковороді з олією.
Беремо форму для випікання та перекладаємо м’ясо.
Зверху курку змащуємо гарно сметаною, посипаємо страву подрібненими горіхами та тертим сиром.
Запікаємо усього 15 хвилин при 180 градусах в попередньо розігрітій духовці.
На ринку дров довгі роки домінують популярні породи, такі як бук та граб. Вони славляться високою теплотворною здатністю та тривалим горінням, проте ціна за кубометр часто б’є по кишені. Але існує менш відома, але не менш ефективна альтернатива - гороб...
Хоча всі собаки милі та чарівні, двоє британських ветеринарів стали вірусними, поділившись породами, яких вони особисто ніколи б не тримали вдома. Їхні причини можуть вас здивувати, передають Патріоти України. 1. Німецька вівчарка Попри розум та відда...