Теплі, ароматні та свіжі булочки. Від такого задоволення важко відмовитися. Булочки можна подавати з маслом, варенням, сиром, різними намазками. Приготувати їх можна лише за 30 хвилин та з 3 інгредієнтів, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Духовку відразу включіть, щоб вона нагрівалася до 200 градусів. Поки вона буде працювати, можна зробити тіста. Змішайте всі компоненти разом до однорідності.
Тісто повинно трохи відпочити. Залишіть його на столі, а потім з ним можна працювати. Для однієї булочки вистачить всього 1 ложки тіста. Випікати заготовку треба приблизно 12-15 хвилин. Смачного!
Звичка чистити ківі перед вживанням може відійти у минуле. У Голлівуді та соцмережах активно обговорюють новий тренд: їсти ківі разом зі шкіркою, передають Патріоти України. Популярності йому додала акторка Дженна Ортега, зірка серіалу «Венздей», яка п...
Оцет - продукт, який є майже на кожній кухні, але його можливості виходять далеко за межі кулінарії. Багато господинь уже давно використовують його для прибирання: він змиває жир, видаляє накип і цвіль, пом’якшує тканини під час прання та навіть відляк...