Це така смакота! Як приготувати ледачі булочки на сніданок лише з трьох інгредієнтів

Теплі, ароматні та свіжі булочки. Від такого задоволення важко відмовитися. Булочки можна подавати з маслом, варенням, сиром, різними намазками. Приготувати їх можна лише за 30 хвилин та з 3 інгредієнтів, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • борошно — 240 г;
  • молоко — 240 мл;
  • майонез — 6 ст.л.

Як приготувати

Духовку відразу включіть, щоб вона нагрівалася до 200 градусів. Поки вона буде працювати, можна зробити тіста. Змішайте всі компоненти разом до однорідності.

Тісто повинно трохи відпочити. Залишіть його на столі, а потім з ним можна працювати. Для однієї булочки вистачить всього 1 ложки тіста. Випікати заготовку треба приблизно 12-15 хвилин. Смачного!

Вся користь у шкірці? Дієтологи пояснили, чи безпечно їсти ківі без очищення

субота, 6 вересень 2025, 18:48

Звичка чистити ківі перед вживанням може відійти у минуле. У Голлівуді та соцмережах активно обговорюють новий тренд: їсти ківі разом зі шкіркою, передають Патріоти України. Популярності йому додала акторка Дженна Ортега, зірка серіалу «Венздей», яка п...

Лише спробуйте! Цей дешевий засіб усуне запахи в домі краще за будь-який освіжувач

субота, 6 вересень 2025, 17:10

Оцет - продукт, який є майже на кожній кухні, але його можливості виходять далеко за межі кулінарії. Багато господинь уже давно використовують його для прибирання: він змиває жир, видаляє накип і цвіль, пом’якшує тканини під час прання та навіть відляк...