Це така смакота! Як приготувати медовий пиріг на кефірі за 30 хвилин

Якщо у вас є пів години і бажання з’їсти щось солоденьке до чаю, то бюджетний, швидкий та неймовірно смачний рецепт пирога на кефірі з медом вам точно сподобається, передають Патріоти України.

Подробиці

Тісто готується максимум 5 хвилин, а випікається у середньому 20-25 хвилин. Перед тим, як робити власне тісто, увімкніть духовку до 180 градусів, щоб відправити відразу в розігріту, так точно швидше приготується солодкий смаколик.

У глибокій мисці з’єднайте 2 яйця, 100 г цукру, 100 г меду, 100 мл кефіру, 1 ч. л. соди, 150-200 г борошна, а також за бажанням і якщо є готові набиті, то 100 г волоських горіхів.

Всі інгредієнти потрібно змішати, легко це зробити міксером, але й звичайна лопатка справиться із завданням.

Форму змастіть маслом, притрусіть борошно, перелийте тісто. Під час випікання виросте удвічі, готовність перевірте дерев’яною шпажкою чи сірником.

Джерело: ПростоВей

Лише спробуйте! Замість звичайної запеченої риби приготуйте оладки зі скумбрії

понеділок, 22 липень 2024, 10:14

Скумбрію маринують та запікають. Дуже популярна копчена риба. Смаки всім добре знайомі. Пропонуємо вам урізноманітнити рибне меню та приготувати оладки зі скумбрії. Незвично та оригінально, передають Патріоти України. Для приготування потрібні наступні...

Перевірте себе! Що ви побачили першим? Оптична ілюзія покаже сильну сторону особистості

понеділок, 22 липень 2024, 9:40

Людська свідомість і підсвідомість - це дуже складна і заплутана річ. Вони є об’єктом вивчення не лише науковців, адже приховують безліч секретів про нас самих, передають Патріоти України. Оптичні ілюзії давно стали популярним інструментом для розумінн...