До котлет чи м’ясних страв можна приготувати молочний чи сметанний соуси. Зрештою, вони підійдуть і для риби та гарнірів. Готуються соуси швидко. Всього 10 хвилин вашого часу задля вдосконалення будь-якої страви, передають Патріоти України.
Візьміть 1 ст.л. вершкового масла та 1 ст.л. борошна. Обсмажте його, але дивіться за кольором. Борошно не має згоріти. Влийте поступово 1,5 стакана гарячого молока та ретельно перемішуйте, щоб не утворилось грудочок. Посоліть. Соус варять 10 хвилин, постійно помішуючи.
Початок готування аналогічний. На 1 ст.л. вершкового масла обсмажте 1 ст.л. борошна. Влийте 0,5 стакана овочевого відвара. Ретельно перемішайте та додайте 1 стакан сметани. Проваріть соус протягом 5 хвилин. Посоліть та процедіть його перед подачею на стіл.
Ці соуси займають в приготуванні всього 10 хвилин. З ними страви розкриваються по-новому. Соуси одночасно доповнюють та вдосконалюють їх.
Раніше вважалося, що для гарного здоров’я потрібно проходити 10 000 кроків на день. Але нові дослідження, опубліковані у журналі The Lancet Public Health, спростовують цей міф. Виявляється, достатньо всього 7000 кроків на день, щоб суттєво знизити ризи...
Використання кондиціонерів для білизни стало звичайною практикою: вони нібито пом’якшують тканину та надають свіжий аромат. Але численні дослідження показують, що такі засоби накопичуються у волокнах, псують тканину і навіть можуть шкодити здоров’ю. Як...