Це така смакота! Як приготувати молочний чи сметанний соус для котлет та гарнірів

До котлет чи м’ясних страв можна приготувати молочний чи сметанний соуси. Зрештою, вони підійдуть і для риби та гарнірів. Готуються соуси швидко. Всього 10 хвилин вашого часу задля вдосконалення будь-якої страви, передають Патріоти України.

Як приготувати молочний соус

Візьміть 1 ст.л. вершкового масла та 1 ст.л. борошна. Обсмажте його, але дивіться за кольором. Борошно не має згоріти. Влийте поступово 1,5 стакана гарячого молока та ретельно перемішуйте, щоб не утворилось грудочок. Посоліть. Соус варять 10 хвилин, постійно помішуючи.

Як приготувати сметанний соус

Початок готування аналогічний. На 1 ст.л. вершкового масла обсмажте 1 ст.л. борошна. Влийте 0,5 стакана овочевого відвара. Ретельно перемішайте та додайте 1 стакан сметани. Проваріть соус протягом 5 хвилин. Посоліть та процедіть його перед подачею на стіл.

Ці соуси займають в приготуванні всього 10 хвилин. З ними страви розкриваються по-новому. Соуси одночасно доповнюють та вдосконалюють їх.

А ви це знали? Чому досвідчені городники саджають редиску тільки восени

п’ятниця, 22 листопад 2024, 13:00

Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...