
Омлет із грибами, помідорами та прянощами може бути ідеальним варіантом для сніданку, обіду чи вечері. Головне його приготувати та пригостити себе і рідних, передають Патріоти України.
Для приготуванню потрібно взяти 100 г печериць, нарізати пластинками, обсмажити. Потім додати помідори, бажано дрібні звичайні або ж чері.
Гриби та овочі обсмажити треба до м’якості, потім вилити взбиті яйця. При цьому не треба борошна чи молока.
Після 5 хвилин смаження під закритою кришкою треба додати улюблені прянощі.
Омлет подавати зі свіжою зеленню.
Попри те, що більшість людей усвідомлюють важливість сну, нові дані свідчать, що 70% дорослих все ще сплять недостатньо. Ба більше, дослідження виявили прямий зв’язок між недосипанням і подвоєнням ризику серйозних проблем, включаючи діабет, серцеві зах...
Куріння не лише шкодить легеням та серцю - воно серйозно б’є по волоссю. За даними нового дослідження, сигарети погіршують кровообіг у шкірі голови, пошкоджують ДНК та послаблюють волосяні фолікули. У результаті ріст волосся поступово сповільнюється й ...