
Омлет із грибами, помідорами та прянощами може бути ідеальним варіантом для сніданку, обіду чи вечері. Головне його приготувати та пригостити себе і рідних, передають Патріоти України.
Для приготуванню потрібно взяти 100 г печериць, нарізати пластинками, обсмажити. Потім додати помідори, бажано дрібні звичайні або ж чері.
Гриби та овочі обсмажити треба до м’якості, потім вилити взбиті яйця. При цьому не треба борошна чи молока.
Після 5 хвилин смаження під закритою кришкою треба додати улюблені прянощі.
Омлет подавати зі свіжою зеленню.
Щоденні дрібниці, які здаються безневинними, можуть буквально псувати стан шкіри - провокувати висипання, прискорювати старіння та робити обличчя тьмяним. Дерматологи наголошують: багато людей навіть не підозрюють, що самі погіршують свій колір обличчя...
Побутує поширена думка, ніби черговість вживання алкогольних напоїв може вплинути на рівень сп'яніння, а згодом - і на інтенсивність похмілля. Також прийнято вважати, що алкоголь може зігрівати тіло, а кава здатна протверезити, передають Патріоти Украї...