Це така смакота! Як приготувати пишні котлети без хліба

Ми звикли до того, що пишні та соковиті котлети, що тануть у роті, складно приготувати без додавання білого хліба, який підсохнув, передають Патріоти України.

Ця кулінарна традиція є спадщиною минулого. Такі котлети виходять пишними та ситними. Однак хліб навіть у невеликій кількості “забиває” смак м’яса. До того ж потрібного продукту при приготуванні страви може просто не опинитися під рукою.

Адже хліб має бути саме підсохлим, а не свіжим і варто пам’ятати, що можна додавати лише білий чи житній. Про те, як кухарі обходяться без цього продукту ми розповімо далі.

Бобові

Багато видів бобових ідеально поєднуються з м’ясом. Такі котлети вийдуть досить смачними, пишними та цікавими. Однак варто розуміти, що використовувати можна тільки ті різновиди бобових, які легко довести до пюре. Тому найкращим вибором стане червона сочевиця. Якщо ви не полінуєтеся замочити горох на ніч, його також можна використовувати.

Крохмаль

Якщо ви шукаєте найпростіший і найдоступніший варіант, то сміливо використовуйте кукурудзяний або картопляний крохмаль. На половину кілограма м’яса знадобиться лише двадцять грамів порошку. У таких котлет буде виразний м’ясний смак, тому даний метод однозначно заслуговує на увагу.

Цибуля

Деякі кухарі вважають, що хліб зовсім не є таким потрібним компонентом. Якщо ви використовуєте достатню кількість цибулі, то продукт і без борошняного виробу вийде соковитим, пишним та смачним.

Борошно

Якщо хліба немає під рукою, а готувати без нього ви не звикли, можна просто замінити його на борошно. Найкраще використовувати звичайний продукт із пшениці або жита.

Це може здивувати! Як собаки "тестують" своїх господарів

п’ятниця, 6 червень 2025, 12:05

Дослідження показали, що самки собак "оцінюють своїх господарів набагато суворіше, ніж самці". Британський ветеринар Алекс Кроу у своєму новому відео у TikTok розповів, що собаки жіночої статі частіше оцінюють рівень компетентності свого господаря, пер...

Не пропустіть! Перші симптоми отруєння полуницею з хімікатами

п’ятниця, 6 червень 2025, 9:57

Отруєння полуницею, обробленою хімікатами (наприклад, пестицидами або нітратами), може проявитися вже через 30 хвилин – 2 години після вживання. Перші симптоми залежать від виду хімікатів, але найпоширеніші такі, передають Патріоти України..