Це така смакота! Як приготувати пишні котлети без хліба

Ми звикли до того, що пишні та соковиті котлети, що тануть у роті, складно приготувати без додавання білого хліба, який підсохнув, передають Патріоти України.

Ця кулінарна традиція є спадщиною минулого. Такі котлети виходять пишними та ситними. Однак хліб навіть у невеликій кількості “забиває” смак м’яса. До того ж потрібного продукту при приготуванні страви може просто не опинитися під рукою.

Адже хліб має бути саме підсохлим, а не свіжим і варто пам’ятати, що можна додавати лише білий чи житній. Про те, як кухарі обходяться без цього продукту ми розповімо далі.

Бобові

Багато видів бобових ідеально поєднуються з м’ясом. Такі котлети вийдуть досить смачними, пишними та цікавими. Однак варто розуміти, що використовувати можна тільки ті різновиди бобових, які легко довести до пюре. Тому найкращим вибором стане червона сочевиця. Якщо ви не полінуєтеся замочити горох на ніч, його також можна використовувати.

Крохмаль

Якщо ви шукаєте найпростіший і найдоступніший варіант, то сміливо використовуйте кукурудзяний або картопляний крохмаль. На половину кілограма м’яса знадобиться лише двадцять грамів порошку. У таких котлет буде виразний м’ясний смак, тому даний метод однозначно заслуговує на увагу.

Цибуля

Деякі кухарі вважають, що хліб зовсім не є таким потрібним компонентом. Якщо ви використовуєте достатню кількість цибулі, то продукт і без борошняного виробу вийде соковитим, пишним та смачним.

Борошно

Якщо хліба немає під рукою, а готувати без нього ви не звикли, можна просто замінити його на борошно. Найкраще використовувати звичайний продукт із пшениці або жита.

А ви це знали? Що не потрібно додавати у фарш для котлет, щоб не зіпсувати їх

п’ятниця, 27 червень 2025, 18:30

Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України...

Закуска від якої неможливо відірватися! Баклажани по-корейськи

п’ятниця, 27 червень 2025, 18:15

Страва має пікантний і вишуканий смак, який сподобається навіть найвибагливішим гурманам, передають Патріоти України. Складові:. 1. Спочатку баклажани нарізають соломкою. Овочі солять, а потім перемішують. Залишають постояти на 15 хвилин. 2. У цей час ...