Це така смакота! Як приготувати салат з картоплі за 5 хвилин


Салат з картоплі - це завжди смачне рішення використати овоч у новій інтерпретації. Існує понад 50 рецептів приготуванні з різноманітними інгредієнтами. Пропонуємо вам посмакувати салатом, приготування якого займе всього 5 хвилин. Швидко, смачно та доступно, передають Патріоти України.

Продукти для салату

Перелік продуктів простий та доступний:

  • варена картопля – 0,5 кг;
  • кріп та цибуля;
  • часник – 2 зубчики;
  • соєвий соус – 1 ст. л.;
  • сметана – 3 ст. л.;
  • суміш перців.

Процес приготування

Відварити картоплю у мундирі. Почистити та порізати на дрібні бруски. Після цього нарізають решту інгредієнтів: часник, цибулю та кріп. Овочі з’єднують.

Лишається тільки зробити заправку із соєвого соусу, сметани та суміші перців. Якщо смак получився недостатньо солоний, додайте ще трохи соєвого соусу або дрібку солі.

Приготування салату займає рівно 5 хвилин, не враховуючи варіння картоплі. Подавати можна як самостійну страву або як гарнір до м’яса, котлет, тюфтельок або риби. Смачного!

А ви це знали? Чому не варто змішувати паніровку та спеції

понеділок, 6 травень 2024, 17:07

Панірування вберігає страву від надмірної втрати вологи під час смаження, а спеції надають продукту пікантного чи ніжного смаку, передають Патріоти України. Шеф-кухарі не рекомендують змішувати паніровку та спеції. Це вважається грубою помилкою, яка зв...

Секретний рецепт смачних курячих гомілок у духовці

понеділок, 6 травень 2024, 16:14

Чому саме секретний рецепт смачних курячих гомілок у духовці? Бо вони такі смачні, що не кожна господиня розповіла б особливості приготування коронної страви, передають Патріоти України.