Це така смакота! Як приготувати смачну домашню шинку з курки

Досвідчені господині, які взяли цей рецепт на озброєння вже забули, коли востаннє купували шинку в магазині. Спосіб приготування дуже простий, але кінцевий результат по смаку перевершує магазинну шинку в десятки разів, передають Патріоти України.

Подробиці

Приготована ця страва вдома обійдеться вам значно дешевше.

Складові:

  • філе курки – 1 кг;
  • сіль – 10 г;
  • нітритна сіль – 5 г;
  • часник – 1 чайна ложка;
  • чорний перець – до смаку;
  • поліамідна оболонка (калібр 60мм) – 80 см.

Покрокове приготування

1.Філе ріжуть на шматки та перекладають у миску. Додають кухонну та нітритну сіль. Другий інгредієнт потрібен для того, щоб страва набула справжнього смаку шинки.

2.Філе, кухонну та нітритну сіль ретельно перемішують. Миску накривають плівкою та прибирають у холодильник на 3 дні. Температура зберігання – 0…+5 °C.

3.Далі м’ясо дістають із холодильника, додають спеції та ретельно перемішують.

4.Потім відрізають необхідну кількість поліамідної оболонки та зав’язують краєчок. Щільно запихають м’ясо і зав’язують із другого боку.

5.Далі потрібна чаша мультиварки. У неї закладають оболонки з шинкою та заливають водою.

6.Чашу ставлять у мультиварку, накривають кришкою та вибирають режим «Мультиповар». Температуру обирають 50 градусів, а час – 3:00. Через 180 хвилин температуру збільшують до 80 градусів та готують ще 1,5 години.

7.Через 4,5 години шинку дістають, дають охолонути при кімнатній температурі, а потім ставлять у холодильник до повного остигання.

8.Потім залишається лише дістати, нарізати та подати до столу.

А ви це знали? Чи потрібно готувати картоплю під кришкою - досвідчені господині розкрили "секрет"

вівторок, 30 квітень 2024, 0:12

При приготуванні картоплі багато хто сумнівається щодо необхідності використовувати кришку, передають Патріоти України. Використання кришки залежить від страви, яку ви вирішили готувати. За якого способу приготування картоплі необхідно використовувати ...

Секрет досвідчених господинь! Чим можна замінити пральний порошок, який скінчився

понеділок, 29 квітень 2024, 23:54

Кошик для брудної білизни вже переповнений, а ви не маєте можливості купити пральний порошок? Хоча ви вже готові змиритися з тим, що доведеться відкласти все на завтра, у вас є й інші варіанти, передають Патріоти України. Усе, що вам потрібно зробити, ...