Стегна - це дуже м'ясна частина курячої тушки. Тому вони ідеально підходять для запікання. А для соковитості і хрусткої скоринки варто приготувати маринад, соус, а також додати овочі, передають Патріоти України.
Ідея приготування соковитих курячих стегон з овочами опублікована на сторінці фудблогерки з ніком "Львівська пані" (lvivska.pani) у TikTok.
Інгредієнти:
Інгредієнти для соусу:
Спосіб приготування:
1. До стегон додати сіль, перець, італійські трави.
2. Залишити маринуватись на 15 хвилин.
3. Картоплю нарізати довільними шматочками середнього розміру.
4. Розігріти сковорідку з олією та вершковим маслом.
5. Просмажити стегна.
6. На цій сковорідці посмажити цибулю.
7. Туди ж додати цибулю та моркву, просмажити до готовності.
8. Додати зелень та часник.
9. Зробити соус: на суху сковорідку покласти мед.
10. Влити соєвий соус та кетчуп.
11. Покласти гірчицю та вичавити лимонний сік.
12. Просмажити до однорідності.
13. М'ясо та овочі викласти у форму для запікання або спеціальну сковорідку.
14. Зверху полити готовим соусом.
15. Випікати 30 хвилин за температури 200 градусів.
Малина - рослина яка досить швидко старіє. На 2-3 рік кущ починає слабшати і давати дедалі менший урожай. У такому разі він починає розростатись вшир, щоби знайти більш багатий і родючий ґрунт для нових пагонів. Щоби підтримати здоров’я та врожайність ...
Щоб зрозуміти, чого людина побоюється найбільше, потрібно знати особливості її характеру. Наш тест по картинці допоможе зрозуміти, що є для вас найбільшою цінністю, яку ви боїтеся втратити, передають Патріоти України. Просто подивіться на зображення і ...