Стегна - це дуже м'ясна частина курячої тушки. Тому вони ідеально підходять для запікання. А для соковитості і хрусткої скоринки варто приготувати маринад, соус, а також додати овочі, передають Патріоти України.
Ідея приготування соковитих курячих стегон з овочами опублікована на сторінці фудблогерки з ніком "Львівська пані" (lvivska.pani) у TikTok.
Інгредієнти:
Інгредієнти для соусу:
Спосіб приготування:
1. До стегон додати сіль, перець, італійські трави.
2. Залишити маринуватись на 15 хвилин.
3. Картоплю нарізати довільними шматочками середнього розміру.
4. Розігріти сковорідку з олією та вершковим маслом.
5. Просмажити стегна.
6. На цій сковорідці посмажити цибулю.
7. Туди ж додати цибулю та моркву, просмажити до готовності.
8. Додати зелень та часник.
9. Зробити соус: на суху сковорідку покласти мед.
10. Влити соєвий соус та кетчуп.
11. Покласти гірчицю та вичавити лимонний сік.
12. Просмажити до однорідності.
13. М'ясо та овочі викласти у форму для запікання або спеціальну сковорідку.
14. Зверху полити готовим соусом.
15. Випікати 30 хвилин за температури 200 градусів.
Один інгредієнт навряд чи зможе перетворити смажену картоплю на ідеально хрустку, але є дві прості речі, які ви можете зробити під час приготування для кращих результатів. Це включає вибір правильного сорту картоплі, передають Патріоти України. Своїми ...
Багато людей переконані, що прізвище - це не просто набір літер у паспорті, а справжній енергетичний код, який може впливати на долю. Тому зміна прізвища нерідко сприймається як новий етап у житті, передають Патріоти України. Нумерологічний підхід. Кож...