Стегна - це дуже м'ясна частина курячої тушки. Тому вони ідеально підходять для запікання. А для соковитості і хрусткої скоринки варто приготувати маринад, соус, а також додати овочі, передають Патріоти України.
Ідея приготування соковитих курячих стегон з овочами опублікована на сторінці фудблогерки з ніком "Львівська пані" (lvivska.pani) у TikTok.
Інгредієнти:
Інгредієнти для соусу:
Спосіб приготування:
1. До стегон додати сіль, перець, італійські трави.
2. Залишити маринуватись на 15 хвилин.
3. Картоплю нарізати довільними шматочками середнього розміру.
4. Розігріти сковорідку з олією та вершковим маслом.
5. Просмажити стегна.
6. На цій сковорідці посмажити цибулю.
7. Туди ж додати цибулю та моркву, просмажити до готовності.
8. Додати зелень та часник.
9. Зробити соус: на суху сковорідку покласти мед.
10. Влити соєвий соус та кетчуп.
11. Покласти гірчицю та вичавити лимонний сік.
12. Просмажити до однорідності.
13. М'ясо та овочі викласти у форму для запікання або спеціальну сковорідку.
14. Зверху полити готовим соусом.
15. Випікати 30 хвилин за температури 200 градусів.
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...
Гадаєш, у тебе гострий зір і ти помічаєш усе? Перевір себе! Перед тобою візуальний тест, з яким 95% людей не справляються за 10 секунд, передають Патріоти України. На зображенні — десятки яєць. Одне з них має маленьку тріщинку. У тебе лише 10 секунд, щ...