Стегна - це дуже м'ясна частина курячої тушки. Тому вони ідеально підходять для запікання. А для соковитості і хрусткої скоринки варто приготувати маринад, соус, а також додати овочі, передають Патріоти України.
Ідея приготування соковитих курячих стегон з овочами опублікована на сторінці фудблогерки з ніком "Львівська пані" (lvivska.pani) у TikTok.
Інгредієнти:
Інгредієнти для соусу:
Спосіб приготування:
1. До стегон додати сіль, перець, італійські трави.
2. Залишити маринуватись на 15 хвилин.
3. Картоплю нарізати довільними шматочками середнього розміру.
4. Розігріти сковорідку з олією та вершковим маслом.
5. Просмажити стегна.
6. На цій сковорідці посмажити цибулю.
7. Туди ж додати цибулю та моркву, просмажити до готовності.
8. Додати зелень та часник.
9. Зробити соус: на суху сковорідку покласти мед.
10. Влити соєвий соус та кетчуп.
11. Покласти гірчицю та вичавити лимонний сік.
12. Просмажити до однорідності.
13. М'ясо та овочі викласти у форму для запікання або спеціальну сковорідку.
14. Зверху полити готовим соусом.
15. Випікати 30 хвилин за температури 200 градусів.
Щоб відштовхнути від себе людей, не обов’язково когось ображати. Іноді достатньо кількох слів, сказаних без роздумів. Начебто нічого особливого — а все ж таки вони залишаються у голові співрозмовника надовго. Психологія показує, що саме на перший погля...
Дитячий психолог та тренерка з виховання Рім Рауда поділилася п’ятьма фразами, яких батьки повинні уникати, якщо прагнуть мати слухняних і емоційно врівноважених дітей, передають Патріоти України. Після років досліджень і власного батьківського досвіду...