Стегна - це дуже м'ясна частина курячої тушки. Тому вони ідеально підходять для запікання. А для соковитості і хрусткої скоринки варто приготувати маринад, соус, а також додати овочі, передають Патріоти України.
Ідея приготування соковитих курячих стегон з овочами опублікована на сторінці фудблогерки з ніком "Львівська пані" (lvivska.pani) у TikTok.
Інгредієнти:
Інгредієнти для соусу:
Спосіб приготування:
1. До стегон додати сіль, перець, італійські трави.
2. Залишити маринуватись на 15 хвилин.
3. Картоплю нарізати довільними шматочками середнього розміру.
4. Розігріти сковорідку з олією та вершковим маслом.
5. Просмажити стегна.
6. На цій сковорідці посмажити цибулю.
7. Туди ж додати цибулю та моркву, просмажити до готовності.
8. Додати зелень та часник.
9. Зробити соус: на суху сковорідку покласти мед.
10. Влити соєвий соус та кетчуп.
11. Покласти гірчицю та вичавити лимонний сік.
12. Просмажити до однорідності.
13. М'ясо та овочі викласти у форму для запікання або спеціальну сковорідку.
14. Зверху полити готовим соусом.
15. Випікати 30 хвилин за температури 200 градусів.
Харчова сода вже давно зарекомендувала себе не тільки як інгредієнт для приготування, але і як багатофункціональний та екологічний помічник під час збирання. І сьогодні ми хочемо поділитися з вами лайфхаком із содою, про який деякі господині не знають,...
Бажаєте знати, за що вас люблять інші люди? Цей простий тест показує, які ваші якості цінують сім’я, друзі та знайомі, передають Патріоти України. Все, що потрібно зробити, це подивитися на малюнок і сказати, що ви бачите на ньому. Не дивіться надто до...