Це така смакота! Як приготувати соковиті рублені курячі котлети з грибами та сиром

Котлети з курятини часто виходять сухі та давкі. Але якщо з філе зробити не фарш, а дрібно порізати та додати грибочки й сир, то вийде неймовірно соковита страва. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане одним з улюблених, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування таких котлет треба взяти:

  • 500 г курячого філе
  • 300 г печериць
  • 100 г твердого сиру
  • 1 яйце
  • 2 ст.л. кукурудзяного крохмалю
  • сіль та прянощі на смак
  • пучок свіжої зелені

Наріжте філе та гриби кубиками, це потрібно робити гострим ножем, щоби шматочки були дрібними, проте не використовуйте блендер чи м’ясорубку.

Твердий сир потріть на великій стороні тертки.

Інгредієнти змішайте у мисці, додайте яйце, сіль, прянощі, зелень та крохмаль. Ретельно перемішайте.

Ці котлети не потрібно формувати руками й обвалювати в борошні. Достатньо викласти ложкою відразу на розігріту сковорідку, змащену олією.

Смажити потрібно по 5-7 хвилин, закривши кришкою, до золотої скоринки. Рум’яні котлети-красунчики будуть не лише гарними, а й соковитими.

Варто включити в раціон! Які продукти уповільнюють старіння мозку - результати нового дослідження

субота, 25 травень 2024, 21:30

Вчені з'ясували, які речовини у продуктах харчування здатні уповільнити старіння мозку.Про це пише ScienceAlert. Дослідники з Університету Іллінойсу та Університету Небраски-Лінкольна зіставили результати МРТ-сканування мозку та когнітивних тестів із с...

Як правильно тушкувати м’ясо: ТОП-4 нюанси, про які потрібно пам’ятати

субота, 25 травень 2024, 21:12

Тушене м’ясо - це смачно. До того ж воно набагато корисніше, ніж смажене. Але іноді в процесі приготування допускаються помилки, через які страва виходить не такою чудовою, як того хотілося б. Якщо ви хочете, щоб тушковане м’ясо виходило м’яким і соков...