Котлети з курятини часто виходять сухі та давкі. Але якщо з філе зробити не фарш, а дрібно порізати та додати грибочки й сир, то вийде неймовірно соковита страва. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане одним з улюблених, передають Патріоти України.
Для приготування таких котлет треба взяти:
Наріжте філе та гриби кубиками, це потрібно робити гострим ножем, щоби шматочки були дрібними, проте не використовуйте блендер чи м’ясорубку.
Твердий сир потріть на великій стороні тертки.
Інгредієнти змішайте у мисці, додайте яйце, сіль, прянощі, зелень та крохмаль. Ретельно перемішайте.
Ці котлети не потрібно формувати руками й обвалювати в борошні. Достатньо викласти ложкою відразу на розігріту сковорідку, змащену олією.
Смажити потрібно по 5-7 хвилин, закривши кришкою, до золотої скоринки. Рум’яні котлети-красунчики будуть не лише гарними, а й соковитими.
Набряки ніг влітку — часта проблема, особливо у спеку, коли судини розширюються, а рідина затримується в тканинах. Ось дієві поради, як полегшити або запобігти цьому, передають Патріоти України. Норма: 1,5–2 л чистої води на день (без врахування чаю, к...
Ось перелік груп і конкретних продуктів, від яких варто утриматися або звести до мінімуму влітку, а також пояснення, чому це корисно, передають Патріоти України. Підсумовуючи, у спекотну пору варто виключити або суттєво обмежити:. Натомість обирайте ле...