Це така смакота! Як приготувати соковиті рублені курячі котлети з грибами та сиром

Котлети з курятини часто виходять сухі та давкі. Але якщо з філе зробити не фарш, а дрібно порізати та додати грибочки й сир, то вийде неймовірно соковита страва. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане одним з улюблених, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування таких котлет треба взяти:

  • 500 г курячого філе
  • 300 г печериць
  • 100 г твердого сиру
  • 1 яйце
  • 2 ст.л. кукурудзяного крохмалю
  • сіль та прянощі на смак
  • пучок свіжої зелені

Наріжте філе та гриби кубиками, це потрібно робити гострим ножем, щоби шматочки були дрібними, проте не використовуйте блендер чи м’ясорубку.

Твердий сир потріть на великій стороні тертки.

Інгредієнти змішайте у мисці, додайте яйце, сіль, прянощі, зелень та крохмаль. Ретельно перемішайте.

Ці котлети не потрібно формувати руками й обвалювати в борошні. Достатньо викласти ложкою відразу на розігріту сковорідку, змащену олією.

Смажити потрібно по 5-7 хвилин, закривши кришкою, до золотої скоринки. Рум’яні котлети-красунчики будуть не лише гарними, а й соковитими.

Це така смакота! Піца на сковорідці за 5 хвилин

понеділок, 6 травень 2024, 11:12

Смачна та швидка піца за 5 хвилин буде готова, якщо зробити її за цим рецептом. На сковорідці тісто буде тонким та ніжним, передають Патріоти України. На одну порцію змішайте 1 яйце, 4 ст.л. сметани, 0,5 ч.л. солі, 2 ст.л. рафінованої олії та 4 ст.л. б...

Це така смакота! Як приготувати курячі стріпси - закуска для частування гостей

понеділок, 6 травень 2024, 10:12

Можна не ходити у заклади швидкого харчування за різноманітними нагетсами, бо рецепт курячих стріпсів набагато смачніший. Спробуйте приготувати і ви, передають Патріоти України. Для приготування вам потрібно нарізати куряче філе на продовгасті смужки. ...