Це така смакота! Як приготувати свинячі відбивні в клярі на мінеральній воді

Щоб ваші відбивні вийшли соковитими та м'якими, вам знадобиться мінеральна газована вода, передають Патріоти України.

Замаринуйте м'ясо в мінеральній воді, і вона зробить ваші відбивні ніжними з хрумкою повітряною скоринкою.

Інгредієнти

відбивна свиняча
800 г
вода мінеральна газована
300 мл
яйце куряче
3 шт.
борошно пшеничне
150 г
часник сушений
1 ч. л.
чорний перець мелений
сіль
олія

Свинину промийте, обсушіть паперовим рушником і наріжте на пласти. Накрийте харчовою плівкою та відбийте кухонним молотком.

До ємності налийте газовану воду, додайте часник, чорний перець, сіль, перемішайте та викладіть у цей маринад м'ясо. Накрийте кришкою і покладіть до холодильника щонайменше на годину або на ніч.

До однієї ємності висипте борошно, в іншій збийте віночком яйця з сіллю. Потім вмочіть кожну відбивну спочатку в муку, а потім в яйце.

Розігрійте сковороду з олією та обсмажте підготовлені відбивні на середньому вогні з двох боків до золотавої скоринки.

Поради:

  • М'ясо можна брати будь-яке.

Цей продукт може вбити собаку - не додавайте його до раціону улюбленця

субота, 12 липень 2025, 17:30

Літо, пікніки та ароматне барбекю - те, що приносить задоволення людям, може серйозно нашкодити собакам. Одним із найбільш ризикованих продуктів, який часто потрапляє до миски чотирилапих, є звичайна ковбаса, передають Патріоти України. За словами експ...

Пийте каву правильно: Коли вона працює, а коли шкодить кишківнику

субота, 12 липень 2025, 13:05

Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...