Щоб ваші відбивні вийшли соковитими та м'якими, вам знадобиться мінеральна газована вода, передають Патріоти України.
Замаринуйте м'ясо в мінеральній воді, і вона зробить ваші відбивні ніжними з хрумкою повітряною скоринкою.
Свинину промийте, обсушіть паперовим рушником і наріжте на пласти. Накрийте харчовою плівкою та відбийте кухонним молотком.
До ємності налийте газовану воду, додайте часник, чорний перець, сіль, перемішайте та викладіть у цей маринад м'ясо. Накрийте кришкою і покладіть до холодильника щонайменше на годину або на ніч.
До однієї ємності висипте борошно, в іншій збийте віночком яйця з сіллю. Потім вмочіть кожну відбивну спочатку в муку, а потім в яйце.
Розігрійте сковороду з олією та обсмажте підготовлені відбивні на середньому вогні з двох боків до золотавої скоринки.
Поради:
Якщо ви плануєте придбати новий MacBook у 2025 році, вибір між MacBook Air і MacBook Pro може стати непростим завданням. Обидві лінійки мають свої унікальні переваги, що підходять для різних сценаріїв використання. Ця стаття допоможе вам зробити правил...
Багато хто, прагнучи позбутися зайвих кілограмів, ретельно контролює свій раціон та регулярно займається спортом. Однак бувають випадки, коли, незважаючи на всі зусилля, стрілка ваг вперто показує одне й те саме число. Причиною цього можуть бути не лиш...