Домашня піца вийде в рази дешевше і звичайно смачніше за ту, що можна замовити в ресторані, однак є одна важлива умова - це ідеальне тісто, передають Патріоти України.
У справжніх піцеріях страву подають із тоненьким тістом, яке хрумтить і тане в роті.
Таке ідеальне тісто рідко можна зустріти в домашній рецептурі: зазвичай воно виходить пишним і не таким вишуканим.
Та приготуйте піцу з тонким тістом, як в ресторані за цим рецептом.
Які продукти нам знадобляться для рецепту:
Як готувати:
Чисту воду прогрійте десь до 30 градусів, додайте та розмішайте дріжджі. Після цього додайте сіль, цукор і оливкову олію, все добре перемішуайте.
Потім потрібно просіяти борошно і почати вимішувати тісто.
Зазвичай цей процес має тривати трохи більше 10 хвилин.
Потім скачайте з тіста кулю, запакуйте її в харчову плівку і залиште на 30 хвилин.
Розстеліть пергамент і тонко розкатайте свою кулю. Найкраще відправляти тісто в духовку прямо на цьому аркуші пергаменту, тоді буде менше шансів пошкодити тонку основу.
Депресія залишається серйозною проблемою для мільйонів людей у всьому світі. За оцінками експертів, від цього розладу страждає приблизно 5% дорослого населення. Вчені вже давно досліджують зв’язок між психічним здоров’ям, способом життя та раціоном хар...
Деякі рослини можуть бути токсичними для ваших домашніх тварин. Наші чотирилапі улюбленці від природи дуже допитливі, тому вноді у них може виникнути спокуса понюхати, лизнути або пожувати рослини, кущі чи дерева. Однак деякі рослини можуть завдати шко...