
Рецепт вареників, що будуть тануть у роті, передають Патріоти України.
Для приготування тіста беремо:
Змішати сухі інгредієнти, влити у воду лимонний сік і по трохи вливати в борошно. Замісити тісто і залишити настоюватися. Тим часом робимо начинку:
Ягоди дрібно порізати, змішати з цукром і крохмалем. А далі все робимо, як і з будь-якими варениками. На пару готувати 5-6 хвилин.
М'ясо - ситний продукт, який люблять усі і який може бути основою для приготування котлет, відбивних, шашлику, ковбаси, салатів. Але, дуже важливо знати, що не все м'ясо є максимально корисним, передають Патріоти України. Який вид м'яса рекомендується ...
Якість сну напряму залежить від того, що ми їмо ввечері. Особливо це важливо для людей старшого віку, адже нічний відпочинок впливає на роботу серця, пам’ять і загальне самопочуття. Дієтологи попереджають: певні продукти перед сном можуть не лише позба...