Це така смакота! Як приготувати вдома справжні смачні нагетси у золотистій скоринці

Хрусткі нагетси у золотистій скориночці – улюблена їжа дітей, яку вони завжди обирають у фастфудах. Такі смачні шматочки м’яса можна приготувати дома. У подробицях поділилися перевіреним рецептом.

Подробиці

Інгредієнти:

500 г курячого філе
100 г борошна
1 ст. л. сухого часнику
1/2 ч. л. чорного перцю
100 сухарів
дрібка солі
2 яйця
олія

Приготування:

У тарілці змішайте борошно, сіль, перець, та сухий часник. Наріжте філе шматочками та обваляйте його у суміші. Збийте яйце, насипте у окрему миску панірувальні сухарі.

Шматочки м‘яса опустіть у посудину з яйцем, а потім обваляйте у сухарях. Викладіть ці шматочки на тарілку й поставте на 20 хвилин у холодильник.

Після цього викладіть м’ясо на розігріту з олією сковорідку. Обсмажуйте з двох сторін до золотистої скориночки. Смачного!

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...