Це така смакота! Як приготувати вечерю, яку дитина 100% з’їсть

Діти люблять фантазувати і ніколи не відмовляться від того, щоб і дорослі увімкнули режим дитячої уяви. Спробуйте приготувати звичайні спагеті з сардельками таким способом і ваші діти будуть у захваті, передають Патріоти України.

Подробиці

Приготуйте восьминіжок, павучків або інших вигаданих героїв (це вже дитина підкаже). Візьміть мінісардельки або великі розріжте на 2-3 частини, проколіть повністю довгими макаронними виробами, краще брати цільнозернові.

У киплячу воду, трішки підсолену, відправте сардельки і варіть, доки спагеті не будуть м’якими. При подачі можна зробити оченята та ротик, якщо у вас є корисні дитячі соуси. З такою стравою поруч з’їдяться й овочі, і яйце. Тому експериментуйте разом із дітьми й радійте їхньому апетиту!

Секрет досвідчених господинь! Чим можна замінити яйця у тісті для випічки

четвер, 2 травень 2024, 17:12

Яйця зараз за ціною стали золотими, тому для господинь актуальне питання: чим їх замінити у випічці? Пропонуємо декілька перевірених варіантів, що допоможуть вам економити на яйцях у наш час, передають Патріоти України. Для приготування солодкої випічк...

Господиням на замітку! Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників на Великдень

четвер, 2 травень 2024, 16:45

Розповідаємо, за допомогою чого зробити яйця жовтими, помаранчевими, червоними, зеленими, передають Патріоти України. Створення крашанок можна перетворити у творчий процес і не обов'язково для цього купувати в магазині харчові барвники. Щоб отримати рі...