Це така смакота! Як швидко приготувати найніжніший торт без випічки

Складові:

Для торта:

  • Кисломолочний сир – 500 г
  • Сметана – 3 ст.л.
  • Цукор – 5 ст.л.
  • Масло вершкове – 90 г
  • Печиво до чаю – 30 шт.
  • Будь-які фрукти

Для глазурі:

  • Какао – 2 ст.л.
  • Сметана – 2 ст.л.
  • Цукор – 3 ст.л.

Приготування:

Головні інгредієнти сирного торта без випічки – це сир та печиво. Сир беремо будь-який, але бажано сухий, щоб зайва волога не зіпсувала крем. Найкращий варіант – магазинний сир з пачки, він еластичний, гладкий, без грудочок. Якщо у вас домашній сир грудочки треба розбити за допомогою блендера. І ще сир обов’язково має бути свіжим! Печиво підійде також будь-яке, яке любите. Звичайно, краще брати квадратне або прямокутне, не товсте та не тонке, щоб легко сформувати тортик та просочити печиво без проблем.

Крім сиру, для крему нам знадобляться сметана, цукор і вершкове масло. А для просочення – будь-яка солодка рідина. Це може бути кава, чай, молоко, якийсь сік або просто сироп із цукру та води.

Далі широке поле для фантазії. Начинкою для сирного торта з печивом можуть стати горішки, сухофрукти, свіжі або консервовані фрукти, ягоди, шоколад, кокосова стружка і т.д. Якщо нема свіжих фруктів, добре підійдуть фрукти в банках – найоптимальніший варіант для будь-якої пори року консервовані персики, а сироп із банки можна використтати як просочення.

Інгредієнти готові! Тепер нам потрібно не більше 30 хвилин, щоб приготувати сирний торт без випічки. Отже, почнемо!

  1. Сир розбиваємо блендером, щоб позбутися грудочок.
  2. Додаємо цукор за смаком (5 столових ложок без гірки для помірно солодкого крему), м’яке вершкове масло, сметану 20% жирності.
  3. Ретельно збиваємо блендером до однорідного стану. Виходить гладкий сирний крем.
  4. Фрукти нарізаємо невеликими шматочками. Одну половинку залишаємо для прикрашання готового торта.
  5. Приступаємо до формування. Дно форми вистилаємо харчовою плівкою, змащуємо невеликою кількістю крему. Печиво вмочуємо в сиропі і викладаємо на дно.
  6. Змащуємо печиво шаром крему, поступово його розподіляючи.
  7. Поверх крему викладаємо фрукти.
  8. А потім знову викладаємо шар печива, яке ми попередньо обмочуємо у сиропі.

Формувати торт можна абсолютно різними способами, варіюючи шари печива, крему, фруктів чи іншої начинки. Зазвичай така послідовність: печиво, крем, печиво, крем та фрукти, печиво, крем та фрукти, печиво, крем, печиво.

Останній шар: верхнє печиво ми залишаємо без крему, оскільки це стане нижнім шаром сирного торта без випічки. Загортаємо краї харчової плівки і накриваємо зверху ще одним шаром, щоб торт не пропах холодильником.

Краще залишити такий торт в холодильнику – на ніч. Крем схопиться, печиво стане м’якшим. Можна ризикнути і відразу прикрашати і їсти торт

ТОП-5 секретів, які допоможуть вам покращити смак фаршу

неділя, 26 травень 2024, 12:14

Досвідчені господині намагаються завжди готувати фарш самостійно, тому що в цьому випадку завжди можна контролювати не тільки якість продукту, але і безпосередньо впливати на смак страви. Проте з м’ясом не завжди вдається працювати ідеально. Тому варто...

Сніданок за хвилину: Як швидко приготувати яєчню в мікрохвильовці

неділя, 26 травень 2024, 11:07

Зранку немає часу ні на що. Навіть того чаю не завжди можна ковтнути, але ж їсти також хочеться. Не гайте час з гарячими сковорідками. Яєчню можна зробити в мікрохвильовці лише за одну хвилину. Розповідаємо далі в статті про цей спосіб. Потрібну вам та...