Це така смакота! Як швидко приготувати великий хрусткий дерун на сніданок

Великий хрумкий дерун - відмінний варіант для швидкого та смачного сніданку у будній чи вихідний день. Готується він легко, а набір продуктів складається із п’яти простих інгредієнтів, передають Патріоти України.

Для приготування великого деруна потрібно підготувати:

  • картопля – 2 бульби;
  • цибуля – ½ цибулини;
  • борошно – ½ столової ложки;
  • сіль, перець, спеції – по смаку;
  • зелень (кріп, петрушка, базилік тощо) – за смаком.

Покрокове приготування

1. Картоплю ріжуть довгою соломкою, а цибулю – тонкою соломкою. Додають сіль та перець. За бажанням ще можна додати якісь сушені трави. Усі ретельно розминають, додають борошно та перемішують.

2. Попередньо розігрівають сковороду, а на неї виливають трохи олії для смаження. Далі викладають картопляну суміш повністю. Розрівнюють та смажать на середньому вогні з кожного боку до рум’яності. Смажать під кришкою ≈4-5 хв. Потім зменшують вогонь та ще по 3 хв. з кожного боку досмажують. Дерун виходить хрусткий зовні та ніжний усередині.

3. Дерун залишається прикрасити зеленню, підготувати сметану чи солоні огірки з помідорами та подати до столу. Слід зазначити, що картоплю для деруна краще брати жовту, яка добре розварюється.

Це справді працює! Як легко позбутися конденсату на вікнах

четвер, 10 жовтень 2024, 17:30

Конденсат на вікнах – серйозна проблема, масштаби якої часто недооцінюють. Підвищена вологість призводить до швидкого розмноження грибкових спор. Цвіль провокує багато захворювань: від шкірних дерматитів до хвороб дихальних шляхів, передають Патріоти У...

Скажіть, як ви тримаєте олівець, - і це розкаже про вас все! Психологічний тест

четвер, 10 жовтень 2024, 16:56

Тест, який розповість про сильні риси вашого характеру, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Не всі замислюються над тим, в якій позі вони сплять, сидять, яким чином носять сумки тощо. А дарма – такі речі можуть багато розповісти про вас. П...