
Великий хрумкий дерун - відмінний варіант для швидкого та смачного сніданку у будній чи вихідний день. Готується він легко, а набір продуктів складається із п’яти простих інгредієнтів, передають Патріоти України.
1. Картоплю ріжуть довгою соломкою, а цибулю – тонкою соломкою. Додають сіль та перець. За бажанням ще можна додати якісь сушені трави. Усі ретельно розминають, додають борошно та перемішують.
2. Попередньо розігрівають сковороду, а на неї виливають трохи олії для смаження. Далі викладають картопляну суміш повністю. Розрівнюють та смажать на середньому вогні з кожного боку до рум’яності. Смажать під кришкою ≈4-5 хв. Потім зменшують вогонь та ще по 3 хв. з кожного боку досмажують. Дерун виходить хрусткий зовні та ніжний усередині.
3. Дерун залишається прикрасити зеленню, підготувати сметану чи солоні огірки з помідорами та подати до столу. Слід зазначити, що картоплю для деруна краще брати жовту, яка добре розварюється.
Підтримувати унітаз у чистоті та позбавлятися від стійкого нальоту чи неприємного запаху можна без магазинних засобів. Є кілька простих, дешевих і ефективних методів, про які нагадує pixelinform.com, передають Патріоти України. Сіль. Вона не лише абсор...
"Ніхто, крім мене, не міг би тебе терпіти", "Це ти мене довів до такого стану", "Ти не можеш сприймати жарти?" - ці фрази токсичні люди використовують, щоб завдати болю та встановити контроль. Як реагувати на такі образи та не піддаватися маніпуляціям...