Великий хрумкий дерун - відмінний варіант для швидкого та смачного сніданку у будній чи вихідний день. Готується він легко, а набір продуктів складається із п’яти простих інгредієнтів, передають Патріоти України.
1. Картоплю ріжуть довгою соломкою, а цибулю – тонкою соломкою. Додають сіль та перець. За бажанням ще можна додати якісь сушені трави. Усі ретельно розминають, додають борошно та перемішують.
2. Попередньо розігрівають сковороду, а на неї виливають трохи олії для смаження. Далі викладають картопляну суміш повністю. Розрівнюють та смажать на середньому вогні з кожного боку до рум’яності. Смажать під кришкою ≈4-5 хв. Потім зменшують вогонь та ще по 3 хв. з кожного боку досмажують. Дерун виходить хрусткий зовні та ніжний усередині.
3. Дерун залишається прикрасити зеленню, підготувати сметану чи солоні огірки з помідорами та подати до столу. Слід зазначити, що картоплю для деруна краще брати жовту, яка добре розварюється.
Конденсат на вікнах – серйозна проблема, масштаби якої часто недооцінюють. Підвищена вологість призводить до швидкого розмноження грибкових спор. Цвіль провокує багато захворювань: від шкірних дерматитів до хвороб дихальних шляхів, передають Патріоти У...
Тест, який розповість про сильні риси вашого характеру, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Не всі замислюються над тим, в якій позі вони сплять, сидять, яким чином носять сумки тощо. А дарма – такі речі можуть багато розповісти про вас. П...