Великий хрумкий дерун - відмінний варіант для швидкого та смачного сніданку у будній чи вихідний день. Готується він легко, а набір продуктів складається із п’яти простих інгредієнтів, передають Патріоти України.
1. Картоплю ріжуть довгою соломкою, а цибулю – тонкою соломкою. Додають сіль та перець. За бажанням ще можна додати якісь сушені трави. Усі ретельно розминають, додають борошно та перемішують.
2. Попередньо розігрівають сковороду, а на неї виливають трохи олії для смаження. Далі викладають картопляну суміш повністю. Розрівнюють та смажать на середньому вогні з кожного боку до рум’яності. Смажать під кришкою ≈4-5 хв. Потім зменшують вогонь та ще по 3 хв. з кожного боку досмажують. Дерун виходить хрусткий зовні та ніжний усередині.
3. Дерун залишається прикрасити зеленню, підготувати сметану чи солоні огірки з помідорами та подати до столу. Слід зазначити, що картоплю для деруна краще брати жовту, яка добре розварюється.
Ми продовжуємо викладати тести та загадки, для того, щоб скрасити ваше дозвілля. Сьогодні ми пропонуємо вам пройти тест і дізнатися, які переживання ховаються всередині вас. Можливо, ці знання допоможуть вам переналаштувати своє життя або навпаки зрозу...
Щоб почати процес схуднення, важливо підготуватись не тільки морально. З холодильника треба прибрати усе шкідливе або сховати подалі від очей, а заповнити дійсно потрібними продуктими, які ідельні для схудення. Мигдаль, волоські горіхи, фісташки, фунду...