Це така смакота! Як швидко приготувати великий хрусткий дерун на сніданок

Великий хрумкий дерун - відмінний варіант для швидкого та смачного сніданку у будній чи вихідний день. Готується він легко, а набір продуктів складається із п’яти простих інгредієнтів, передають Патріоти України.

Для приготування великого деруна потрібно підготувати:

  • картопля – 2 бульби;
  • цибуля – ½ цибулини;
  • борошно – ½ столової ложки;
  • сіль, перець, спеції – по смаку;
  • зелень (кріп, петрушка, базилік тощо) – за смаком.

Покрокове приготування

1. Картоплю ріжуть довгою соломкою, а цибулю – тонкою соломкою. Додають сіль та перець. За бажанням ще можна додати якісь сушені трави. Усі ретельно розминають, додають борошно та перемішують.

2. Попередньо розігрівають сковороду, а на неї виливають трохи олії для смаження. Далі викладають картопляну суміш повністю. Розрівнюють та смажать на середньому вогні з кожного боку до рум’яності. Смажать під кришкою ≈4-5 хв. Потім зменшують вогонь та ще по 3 хв. з кожного боку досмажують. Дерун виходить хрусткий зовні та ніжний усередині.

3. Дерун залишається прикрасити зеленню, підготувати сметану чи солоні огірки з помідорами та подати до столу. Слід зазначити, що картоплю для деруна краще брати жовту, яка добре розварюється.

Психологічний тест: Те, що ви побачили першим, розповість про ваші внутрішні переживання

неділя, 1 жовтень 2023, 6:10

Ми продовжуємо викладати тести та загадки, для того, щоб скрасити ваше дозвілля. Сьогодні ми пропонуємо вам пройти тест і дізнатися, які переживання ховаються всередині вас. Можливо, ці знання допоможуть вам переналаштувати своє життя або навпаки зрозу...

Їсти смачне та корисне: Що треба покласти в холодильник, коли починаєте процес худнення

неділя, 1 жовтень 2023, 5:40

Щоб почати процес схуднення, важливо підготуватись не тільки морально. З холодильника треба прибрати усе шкідливе або сховати подалі від очей, а заповнити дійсно потрібними продуктими, які ідельні для схудення. Мигдаль, волоські горіхи, фісташки, фунду...