
Великий хрумкий дерун - відмінний варіант для швидкого та смачного сніданку у будній чи вихідний день. Готується він легко, а набір продуктів складається із п’яти простих інгредієнтів, передають Патріоти України.
1. Картоплю ріжуть довгою соломкою, а цибулю – тонкою соломкою. Додають сіль та перець. За бажанням ще можна додати якісь сушені трави. Усі ретельно розминають, додають борошно та перемішують.
2. Попередньо розігрівають сковороду, а на неї виливають трохи олії для смаження. Далі викладають картопляну суміш повністю. Розрівнюють та смажать на середньому вогні з кожного боку до рум’яності. Смажать під кришкою ≈4-5 хв. Потім зменшують вогонь та ще по 3 хв. з кожного боку досмажують. Дерун виходить хрусткий зовні та ніжний усередині.
3. Дерун залишається прикрасити зеленню, підготувати сметану чи солоні огірки з помідорами та подати до столу. Слід зазначити, що картоплю для деруна краще брати жовту, яка добре розварюється.
Існують речі, які ніколи не варто дарувати іншим та приймати як подарунок. Вони можуть забрати з вас енергію та принести неприємності і біду. Про це розповів український мольфар Максим Гордєєв, передають Патріоти України. Неправильно обрані подарунки м...
Існує безліч методів, що допомагають краще пізнати себе, але найпростішими й найцікавішими залишаються тести інтуїтивного вибору. Вони базуються на тому, як емоції та підсвідомі реакції впливають на щоденні рішення. Перший імпульс, який виникає в момен...