Деруни – національна українська страва, їх готують по всьому світу, але у наших господинь вони найсмачніші.
Кухарі та господині намагаються експериментувати, щоб привнести до класичної рецептури щось своє.
Якщо ви втомилися від традиційних дерунів, спробуйте приготувати їх з куркою. Вийде неймовірно смачно. До того ж збалансоване поєднання продуктів дозволить швидко вгамувати голод.
Які продукти потрібно підготувати:
Як готувати:
Цей рецепт неймовірно простий у виконанні. Спочатку вимийте філе, висушіть за допомогою паперового рушника, дрібно наріжте ножем і відправте в зручну ємність для приготування.
Туди ж відправляємо терту картоплю, куряче яйце, борошно, сіль, сметану, спеції.
Перемішувати слід ретельно, щоб текстура була однорідною.
Розігріваємо сковорідку, додаємо олію і смажимо наші деруни до готовності з двох сторін.
Не забуваємо видалити надлишки олії за допомогою паперових рушників.
Продажі навушників із шумопоглинанням різко зросли за останні роки, пропонуючи «перевагу» у вигляді блокування всіх небажаних звуків навколо вас, передають Патріоти України. Але минулого тижня експерти попередили, що надмірне використання цих популярни...
Повільне споживання їжі може стати важливим кроком на шляху до зниження ваги. Така звичка допомагає контролювати кількість споживаних калорій, що дозволяє ефективніше скинути до 10 кілограмів. РБК-Україна (проект Styler) також повідомляє про продукти, ...