Не у кожної господині виходить приготувати соковитим куряче філе, оскільки потрібно знати кілька тонкощів приготування страви, передають Патріоти України.
Якщо слідувати певним інструкціям, то страва завжди буде виходити якісною та смачною.
У чому полягають основні секрети ідеального курячого філе
Сковорода
Якщо ви любите запікати курячу грудку в духовці, то вам буде складно досягти потрібного рівня соковитості. Тільки сковорідка допоможе надати м‘ясу скоринки, яка не дасть випаруватись м’ясному соку.
Тому краще вибирати смаження, якщо ви хочете приготувати якісне куряче філе.
Правильна підготовка
Куряче філе потребує особливого маринаду, який допоможе м’ясу залишатися смачним та соковитим. Наприклад, можна скуштувати рецепт дуже поширеного маринаду.
Для цього потрібно з’єднати по великій ложці гірчиці, крохмалю та олії. Далі вводимо маленьку ложку апельсинового соку, додаємо сіль та прянощі. Якщо ви хочете добитися ще цікавішого смаку та аромату, то додайте трохи свіжого апельсинового соку.
Правильна техніка смаження
Для приготування курячого філе варто використовувати звичайну рослинну олію, яка прогрівається перед приготуванням. Кладемо на сковорідку птицю, чекаємо появи скоринки.
Після цього потрібно буде лише один раз перевернути філе. В самому кінці додаємо невеликий шматочок вершкового масла для ще більшої соковитості та приємного смаку.
11 жовтня за новим церковним календарем (24 жовтня за старим) - день пам'яті апостола від 70-ти Филипа, а також Феофана Сповідника, єпископа Нікейського. За старим календарним стилем - день пам'яті преподобного Харитона Сповідника і на Собор препод...
Не всі напої однаково безпечні для здоров’я, особливо для тих, хто слідкує за рівнем цукру в крові. Деякі популярні напої можуть провокувати різкий стрибок глюкози, навіть якщо вони здаються легкими або корисними, передають Патріоти України. Газовані с...