Курячі крильця можна запікати, смажити, готувати на мангалі. Ще дуже смачно буде - запікати у духовці із соусами. Якщо ви любите гостріші страви – не шкодуйте спецій та часнику, передають Патріоти України.
Кулінарка Вікторія поділилася в Instagram рецептом смачних запечених курячих крилець, які будуть дуже м'якими всередині та хрусткими зовні.
Інгредієнти:
Для соусу:
Спосіб приготування:
1. Крила помийте та викладіть на паперові серветки. Гострим ножем розріжте кожне крило на три частини. Перекладіть у миску, додайте спеції та олію, перемішайте.
3. Змастіть деко олією, викладіть крила, щоб між ними було місце. Готуйте в духовці 30-45 хвилин, щоб м'ясо добре підрум'янилося.
4. Соус: розтопіть масло, додайте решту інгредієнтів і перемішайте, проваріть його до розчинення і об'єднання складників.
5. Дістаньте крила, змастіть соусом, накрийте фольгою і готуйте ще 5-6 хвилин у духовці, щоб карамелізувався соус. Подавайте страву гарячою з будь-яким соусом!
Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...
Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...