Це така смакота! Як смачно запекти крильця в духовці з соусом - будуть м'якими всередині та хрусткими зовні

Курячі крильця можна запікати, смажити, готувати на мангалі. Ще дуже смачно буде - запікати у духовці із соусами. Якщо ви любите гостріші страви – не шкодуйте спецій та часнику, передають Патріоти України.

Кулінарка Вікторія поділилася в Instagram рецептом смачних запечених курячих крилець, які будуть дуже м'якими всередині та хрусткими зовні.

Інгредієнти:

  • курячі крильця – 1,5 кг,
  • олія – 2 ст. л.
  • спеції: сіль, перець, сушений часник – за смаком

Для соусу:

  • олія – 2-3 ст. л.
  • мед – 2 ст. л.
  • томатна паста – 2 ст. л.
  • гірчиця – 1 ст. л.
  • соєвий соус – 4 ст. л.
  • гострий червоний перець – 1/4 ч. л.

Спосіб приготування:

1. Крила помийте та викладіть на паперові серветки. Гострим ножем розріжте кожне крило на три частини. Перекладіть у миску, додайте спеції та олію, перемішайте.

3. Змастіть деко олією, викладіть крила, щоб між ними було місце. Готуйте в духовці 30-45 хвилин, щоб м'ясо добре підрум'янилося.

4. Соус: розтопіть масло, додайте решту інгредієнтів і перемішайте, проваріть його до розчинення і об'єднання складників.

5. Дістаньте крила, змастіть соусом, накрийте фольгою і готуйте ще 5-6 хвилин у духовці, щоб карамелізувався соус. Подавайте страву гарячою з будь-яким соусом!

Перестаньте варити рис у воді: Новий метод робить його шалено смачним

неділя, 6 липень 2025, 17:30

Готувати ідеальний рис - справжній виклик навіть для досвідчених господинь. Але експертка розкрила простий трюк, який перетворить "нудну" страву на справжній смаколик, передають Патріоти України. Багато хто стикається з проблемами: рис може бути занадт...

Психотест: Оберіть собаку - і дізнайтесь правду про себе

неділя, 6 липень 2025, 17:13

Кажуть, що перший вибір - найправдивіший, особливо якщо йдеться про інтуїтивні тести. Уважно подивіться на зображення з чотирма песиками і оберіть одного, який вам найбільше до душі. Цей вибір відкриє глибокі риси вашого характеру та розповість, як ви ...