Справжній солоний огірок неодмінно має хрустіти, а розсіл може зняти симптоми похмілля. Але не кожен розсіл має лікувальний ефект, а все тому, що в ньому є оцет. Він уберігає продукт від псування, але не йде на користь організму, передають Патріоти України.
Як засолити огірки за простим давнім рецептом, щоб «голова не хворіла».
Для приготування потрібно:
Як готувати
Рецепт розрахований на засолювання огірків в одній трилітровій банці. Але такі огірки зберігаються виключно в холодильнику, якщо немає льоху.
Секрети вдалого засолювання:
У чисті банки на дно помістіть кілька листів хрону, смородини (до смаку можна покласти вишню або дуб).
Зубчики часнику чистять і викладають на дно цілими. Різати їх не потрібно.
Тепер викладаємо огірки – великі унизу, менші зверху.
Готуємо розсіл. Окріп потрібно охолодити до кімнатної температури, розмішати сіль і залити їм підготовлені банки.
Слідом відправляємо в банку парасольку кропу, кладемо 2-3 смородинові листи, накриваємо марлею і залишаємо на добу.
Потім закриваємо щільною пластиковою кришкою та прибираємо на зберігання.
Всі хочуть стати багатими, але мало хто знає, як саме це зробити, передають Патріоти України . Мільйонери не просто "потрапили" на вершину — вони володіють унікальними звичками та секретами, які допомагають їм домогтися фінансового успіху. Ми розкрива...
Позичати речі у друзів чи знайомих - звичне явище для багатьох з нас. І хоч іноді це здається безпечним і навіть зручним способом, не всі предмети можна позичати, якщо не хочеш створити непорозуміння або навіть конфлікт. Існують деякі речі, до яких кра...