
Саме генеральське сало вважається найкращим. Воно тоненьке і з м'ясним прошарком. Його дуже часто засолюють. Але такий продукт смачний у запеченому вигляді.
Ідея приготування запеченого генеральського сала опублікована на сторінці відомого українського шеф-кухаря Володимира Ярославського (yaroslavskyi vova) в Instagram. Можна їсти просто на бутербродах.
Інгредієнти на кілограм сала:
Спосіб приготування:
1. Можна вимочити його у воді з сіллю (25 г солі на 1 л води) – 4-6 годин
2. Дістати сало з води.
4. Натерти сало міцною гірчицею, меленими перцями та тертим часником.
5. Сюди ж мелену паприку та соєвий соус.
6. Сало складаємо навпіл шкіркою назовні, а всередину вкладаємо лавровий лист та даємо йому промаринуватись 4-6 годин.
7. Загорнути таке сало у фольгу.
8. Відправити в духовку, розігріту до 190 градусів на 40 хвилин.
9. Через 40 хвилин розгорнути фольгу та подивитись, чи підрум’янилася шкірка.10. Якщо вона ще не достатньо запечена – залишити сало рум’янитися ще на 10-12 хвилин за температури 200 градусів
Хочете трохи розважитись і дізнатися щось про себе? Онлайн-тести на кшталт цього не замінять професійної діагностики, але можуть стати доброю підмогою для саморефлексії. Все, що потрібно - уявити або назвати улюблену їжу/напій - і прочитати інтерпретац...
Погляньте на зображення та визначте, що ви помітили першим: гору чи собаку. Ваш вибір багато розповідає про ваші риси характеру, передають Патріоти України. Ви екстраверт із великою енергією. Ви оптиміст, вам подобається спілкуватися з людьми та цінуєт...