
Для того, щоб свинина вийшла м'якою і соковитою - її зовсім не обов'язково маринувати у великій кількості компонентів. Достатньо всього декілька спецій для того, щоб м'ясо мало ідеальний смак. Головне - це технологія запікання, передають Патріоти України.
Ідея приготування соковитої та м'якої запеченої свинини опублікована на сторінці фудблогерки Анни з ніком ann_kiper в Instagram.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Зубчики часнику розрізати на 2-4 частини.
2. М'ясо промити, обсушити паперовим рушником, зробити у ньому надрізи.
3. Вставити часник у надрізи.
4. Натерти свинину сіллю та перцем. Намазати гірчицею.
5. Покласти м'ясо у фольгу, викласти зверху гілочку розмарину.
6. Обгорнути свинину фольгою. Покласти у форму для випічки.
7. Запікати за температури 180 градусів півтори години.
Вживання протягом дня достатньої кількості води фахівці називають однією із запорук здоров'я людини. Окрім цього, вважається, що вживання лише однієї склянки води перед кожним прийомом їжі може зменшити апетит, що особливо актуально для тих, хто бажає ...
Нові дані дослідників підтверджують: скорочення часу, проведеного перед екраном - насамперед телевізором - приносить вражаючі результати. І це один із найлегших способів покращити психологічне здоров’я без ліків, витрат і складних методик, передають Па...