Це така смакота! Як запекти м'ясо, щоб воно було соковитим - технологія без маринадів

Для того, щоб свинина вийшла м'якою і соковитою - її зовсім не обов'язково маринувати у великій кількості компонентів. Достатньо всього декілька спецій для того, щоб м'ясо мало ідеальний смак. Головне - це технологія запікання, передають Патріоти України.

Ідея приготування соковитої та м'якої запеченої свинини опублікована на сторінці фудблогерки Анни з ніком ann_kiper в Instagram.

Інгредієнти:

  • 700 г свинини (філе)
  • 5-6 зубчиків часнику
  • гірчиця в зернах
  • гілочка розмарину
  • сіль та перець

Спосіб приготування:

1. Зубчики часнику розрізати на 2-4 частини.

2. М'ясо промити, обсушити паперовим рушником, зробити у ньому надрізи.

3. Вставити часник у надрізи.

4. Натерти свинину сіллю та перцем. Намазати гірчицею.

5. Покласти м'ясо у фольгу, викласти зверху гілочку розмарину.

6. Обгорнути свинину фольгою. Покласти у форму для випічки.

7. Запікати за температури 180 градусів півтори години.

Психологічний тест: Оберігь символ - і дізнайтеся, що ховається за вашими слабкостями

понеділок, 30 червень 2025, 8:48

Сенека казав: "Через терни до зірок" (per aspera ad astra). Сучасні психологи підтверджують-— усвідомлення своїх внутрішніх страхів і слабкостей — це ключ до покращення життя. Часто ми боїмося зіткнутися з правдою самі перед собою, але цей тест допомож...

Психологічний тест: Оберіть листок і- дізнайтеся, яких людей ви притягуєте до себе

понеділок, 30 червень 2025, 8:30

"Свій до свого" - говорить старе прислів’я, і це справжнє правило притягання. Кожен із нас випромінює певну енергію, яка приваблює певних людей і ситуації - найчастіше тих, у кого схожа вібрація, передають Патріоти України. Якщо ти позитивна, відкрита ...