Для того, щоб свинина вийшла м'якою і соковитою - її зовсім не обов'язково маринувати у великій кількості компонентів. Достатньо всього декілька спецій для того, щоб м'ясо мало ідеальний смак. Головне - це технологія запікання, передають Патріоти України.
Ідея приготування соковитої та м'якої запеченої свинини опублікована на сторінці фудблогерки Анни з ніком ann_kiper в Instagram.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Зубчики часнику розрізати на 2-4 частини.
2. М'ясо промити, обсушити паперовим рушником, зробити у ньому надрізи.
3. Вставити часник у надрізи.
4. Натерти свинину сіллю та перцем. Намазати гірчицею.
5. Покласти м'ясо у фольгу, викласти зверху гілочку розмарину.
6. Обгорнути свинину фольгою. Покласти у форму для випічки.
7. Запікати за температури 180 градусів півтори години.
Сенека казав: "Через терни до зірок" (per aspera ad astra). Сучасні психологи підтверджують-— усвідомлення своїх внутрішніх страхів і слабкостей — це ключ до покращення життя. Часто ми боїмося зіткнутися з правдою самі перед собою, але цей тест допомож...
"Свій до свого" - говорить старе прислів’я, і це справжнє правило притягання. Кожен із нас випромінює певну енергію, яка приваблює певних людей і ситуації - найчастіше тих, у кого схожа вібрація, передають Патріоти України. Якщо ти позитивна, відкрита ...