Це така смакота! Як запекти м'ясо, щоб воно було соковитим - технологія без маринадів

Для того, щоб свинина вийшла м'якою і соковитою - її зовсім не обов'язково маринувати у великій кількості компонентів. Достатньо всього декілька спецій для того, щоб м'ясо мало ідеальний смак. Головне - це технологія запікання, передають Патріоти України.

Ідея приготування соковитої та м'якої запеченої свинини опублікована на сторінці фудблогерки Анни з ніком ann_kiper в Instagram.

Інгредієнти:

  • 700 г свинини (філе)
  • 5-6 зубчиків часнику
  • гірчиця в зернах
  • гілочка розмарину
  • сіль та перець

Спосіб приготування:

1. Зубчики часнику розрізати на 2-4 частини.

2. М'ясо промити, обсушити паперовим рушником, зробити у ньому надрізи.

3. Вставити часник у надрізи.

4. Натерти свинину сіллю та перцем. Намазати гірчицею.

5. Покласти м'ясо у фольгу, викласти зверху гілочку розмарину.

6. Обгорнути свинину фольгою. Покласти у форму для випічки.

7. Запікати за температури 180 градусів півтори години.

Це варто знати! Чи зневоднює нас кава

вівторок, 16 грудень 2025, 23:10

Для багатьох із нас аромат кави вранці є одним із найефективніших способів розпочати день. Однак коли ми тягнемося до улюбленої чашки гарячого напою, тихий голос в глибині свідомості повторює попередження про те, що кава нібито вимиває воду з організму...

А ви це знали? Не в холодильнику: Ось де зберігати шоколад, щоб він довго залишався смачним

вівторок, 16 грудень 2025, 19:10

Перед різдвяно-новорічними святами у наших домівках може зібратися непоганий запас шоколаду: від цукерок до інших виробів. З часом ви можете виявити, що цей шоколад став крейдяним або втратив свій насичений смак, передають Патріоти України. Часто це т...