Для того, щоб свинина вийшла м'якою і соковитою - її зовсім не обов'язково маринувати у великій кількості компонентів. Достатньо всього декілька спецій для того, щоб м'ясо мало ідеальний смак. Головне - це технологія запікання, передають Патріоти України.
Ідея приготування соковитої та м'якої запеченої свинини опублікована на сторінці фудблогерки Анни з ніком ann_kiper в Instagram.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Зубчики часнику розрізати на 2-4 частини.
2. М'ясо промити, обсушити паперовим рушником, зробити у ньому надрізи.
3. Вставити часник у надрізи.
4. Натерти свинину сіллю та перцем. Намазати гірчицею.
5. Покласти м'ясо у фольгу, викласти зверху гілочку розмарину.
6. Обгорнути свинину фольгою. Покласти у форму для випічки.
7. Запікати за температури 180 градусів півтори години.
Зимовий одяг вимагає особливого догляду. Якщо пальто чи куртка пролежали в шафі кілька місяців, вони могли ввібрати пил, запахи й бактерії. Освіжити речі перед сезоном варто обережно, щоб не зіпсувати тканину чи наповнювач, передають Патріоти України. ...
Якщо ви прокидаєтеся та бачите краплі води на внутрішній стороні вікна, у вас, ймовірно, проблема з конденсатом. Особливо ця проблема загострюється взимку та при сушінні одягу в квартирі або під час приготування їжі, передають Патріоти України. Але вия...