Це така смакота! Як запекти м'ясо, щоб воно було соковитим - технологія без маринадів

Для того, щоб свинина вийшла м'якою і соковитою - її зовсім не обов'язково маринувати у великій кількості компонентів. Достатньо всього декілька спецій для того, щоб м'ясо мало ідеальний смак. Головне - це технологія запікання, передають Патріоти України.

Ідея приготування соковитої та м'якої запеченої свинини опублікована на сторінці фудблогерки Анни з ніком ann_kiper в Instagram.

Інгредієнти:

  • 700 г свинини (філе)
  • 5-6 зубчиків часнику
  • гірчиця в зернах
  • гілочка розмарину
  • сіль та перець

Спосіб приготування:

1. Зубчики часнику розрізати на 2-4 частини.

2. М'ясо промити, обсушити паперовим рушником, зробити у ньому надрізи.

3. Вставити часник у надрізи.

4. Натерти свинину сіллю та перцем. Намазати гірчицею.

5. Покласти м'ясо у фольгу, викласти зверху гілочку розмарину.

6. Обгорнути свинину фольгою. Покласти у форму для випічки.

7. Запікати за температури 180 градусів півтори години.

Психологічний тест на характер: Виберіть рибку - і дізнайтеся своє найслабше місце

субота, 25 березень 2023, 10:12

Щоб зрозуміти, чого людина побоюється найбільше, потрібно знати особливості її характеру. Наш тест по картинці допоможе зрозуміти, що є для вас найбільшою цінністю, яку ви боїтеся втратити, передають Патріоти України. Просто подивіться на зображення і ...

А ви це знали? Названо найбрудніші місця в холодильнику - там процвітають небезпечні бактерії, які можуть викликати не лише отруєння

субота, 25 березень 2023, 9:43

Дослідники виявили, що небезпечні бактерії широко поширені на кухонних стільницях, губках, ганчірках та стоках раковин. Однак у холодильнику їх значно більше. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України. Найбрудніші місця в холодильнику . Стати...