Для того, щоб свинина вийшла м'якою і соковитою - її зовсім не обов'язково маринувати у великій кількості компонентів. Достатньо всього декілька спецій для того, щоб м'ясо мало ідеальний смак. Головне - це технологія запікання, передають Патріоти України.
Ідея приготування соковитої та м'якої запеченої свинини опублікована на сторінці фудблогерки Анни з ніком ann_kiper в Instagram.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Зубчики часнику розрізати на 2-4 частини.
2. М'ясо промити, обсушити паперовим рушником, зробити у ньому надрізи.
3. Вставити часник у надрізи.
4. Натерти свинину сіллю та перцем. Намазати гірчицею.
5. Покласти м'ясо у фольгу, викласти зверху гілочку розмарину.
6. Обгорнути свинину фольгою. Покласти у форму для випічки.
7. Запікати за температури 180 градусів півтори години.
Двері символізують пошук виходу з проблемних ситуацій, але також означають і вхід у нове життя. Вони пов'язують людей зі світом і водночас відіграють роль нашого захисника. Цей психологічний тест за картинкою покаже, чого ви боїтеся найбільше, який стр...
Цінності - це ті принципи, ті найважливіші ідеали, які дають сенс нашому життю і допомагають нам вистояти у важкі часи, передають Патріоти України. Психологічний тест допоможе вам зрозуміти, що ви цінуєте в житті, і що приносить вам відчуття щастя і з...