Для того, щоб свинина вийшла м'якою і соковитою - її зовсім не обов'язково маринувати у великій кількості компонентів. Достатньо всього декілька спецій для того, щоб м'ясо мало ідеальний смак. Головне - це технологія запікання, передають Патріоти України.
Ідея приготування соковитої та м'якої запеченої свинини опублікована на сторінці фудблогерки Анни з ніком ann_kiper в Instagram.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Зубчики часнику розрізати на 2-4 частини.
2. М'ясо промити, обсушити паперовим рушником, зробити у ньому надрізи.
3. Вставити часник у надрізи.
4. Натерти свинину сіллю та перцем. Намазати гірчицею.
5. Покласти м'ясо у фольгу, викласти зверху гілочку розмарину.
6. Обгорнути свинину фольгою. Покласти у форму для випічки.
7. Запікати за температури 180 градусів півтори години.
Інсульт – надзвичайно поширений стан. Щороку з інсультами в Україні госпіталізують понад 145 тисяч осіб. Передумови, що значно підвищують ризик виникнення цього стану, медики називають факторами ризику, передають Патріоти України. "Ефективна профілакти...
У холодну пору року лобове скло автомобіля швидко покривається льодом, а двірники примерзають. Уникнути цього допоможе простий спосіб, для якого не потрібні спеціальні засоби – лише речі, які є майже в кожному домі. Про це повідомило видання The Sun, п...