Класичні курячі відбивні дуже часто засушуються на сковорідці. Все це через те, що у м'ясі недостатньо жиру. Тому соковитості можна додати за допомогою баклажанів, передають Патріоти України.
Ідея приготування відбивних з баклажанів і курки опублікована на сторінці hot spicyua в Instagram. Щоб вироби зверху були хрусткими – додайте панірувальні сухарі.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Дрібно нарізати баклажани.
2. Посолити і залишити на 10 хвилин.
3. Відтиснути.
4. Дрібно нарізане м’ясо змастити червоною сіллю.
5. обсмажити разом із баклажанами 10-15 хвилин.
6. Додати яйце, зелену цибулю, 2 ст.л. сухарів.
7. В середину фаршу покласти сир, обсипати сухарями (в панірувальні сухарі додати сир і кріп).
8. Сформувати биточок і на середньому вогні обсмажити з двох боків.
9. Додати в пательню томатний сік з серцевиною, присипати пармезаном і зеленою цибулею, накрити кришкою та потушкувати 3 хвилини.
21 квітня за новим стилем (4 травня за старим) вшановують пам'ять священномученика Януарія, мучеників Прокла, Феодора і Фавста, а також патріарха Максиміана Константинопольського. За старим юліанським календарем сьогодні вшановують апостола від сімдеся...
Крашанки або писанки є одним з головних атрибутів Великодня. Зазвичай, це зварені яйця, які розмальовані різними візерунками. Такі яйця за кімнатної температури рекомендують зберігати недовго., передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У холодиль...