Це така смакота! Який овоч можна додати до курячих відбивних, щоб вони були соковитими

Класичні курячі відбивні дуже часто засушуються на сковорідці. Все це через те, що у м'ясі недостатньо жиру. Тому соковитості можна додати за допомогою баклажанів, передають Патріоти України.

Ідея приготування відбивних з баклажанів і курки опублікована на сторінці hot spicyua в Instagram. Щоб вироби зверху були хрусткими – додайте панірувальні сухарі.

Інгредієнти:

  • баклажани – 2 шт.
  • філе стегна курки – 2-3 шт.
  • зелена цибуля, кріп
  • моцарела – 50 г
  • яйця – 2 шт.
  • сухарі панірувальні
  • пармезан
  • томатний сік – 100 мл.
  • червона сіль

Спосіб приготування:

1. Дрібно нарізати баклажани.

2. Посолити і залишити на 10 хвилин.

3. Відтиснути.

4. Дрібно нарізане м’ясо змастити червоною сіллю.

5. обсмажити разом із баклажанами 10-15 хвилин.

6. Додати яйце, зелену цибулю, 2 ст.л. сухарів.

7. В середину фаршу покласти сир, обсипати сухарями (в панірувальні сухарі додати сир і кріп).

8. Сформувати биточок і на середньому вогні обсмажити з двох боків.

9. Додати в пательню томатний сік з серцевиною, присипати пармезаном і зеленою цибулею, накрити кришкою та потушкувати 3 хвилини.

Щоб не розізлити Вогняного Коня! Ось що не можна ставити на новорічний стіл

неділя, 21 грудень 2025, 13:10

Рік Вогняного Коня принесе динаміку та зміни, але цей покровитель вимагає особливої поваги під час святкування. Неправильне меню під час зустрічі Нового року може заблокувати фінансовий успіх та гармонію, пише ТСН, передають Патріоти України. Що не мож...

Варто знати! Скільки може зберігатись кутя і чи можна її викидати

неділя, 21 грудень 2025, 12:30

Кутя - одна з найсимволічніших страв української традиції. Її готують і подають у дні великих релігійних свят - насамперед на Святий вечір перед Різдвом, а також на Щедрий вечір і Водохреща, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Ця страва гот...