Це така смакота! Який овоч можна додати до курячих відбивних, щоб вони були соковитими

Класичні курячі відбивні дуже часто засушуються на сковорідці. Все це через те, що у м'ясі недостатньо жиру. Тому соковитості можна додати за допомогою баклажанів, передають Патріоти України.

Ідея приготування відбивних з баклажанів і курки опублікована на сторінці hot spicyua в Instagram. Щоб вироби зверху були хрусткими – додайте панірувальні сухарі.

Інгредієнти:

  • баклажани – 2 шт.
  • філе стегна курки – 2-3 шт.
  • зелена цибуля, кріп
  • моцарела – 50 г
  • яйця – 2 шт.
  • сухарі панірувальні
  • пармезан
  • томатний сік – 100 мл.
  • червона сіль

Спосіб приготування:

1. Дрібно нарізати баклажани.

2. Посолити і залишити на 10 хвилин.

3. Відтиснути.

4. Дрібно нарізане м’ясо змастити червоною сіллю.

5. обсмажити разом із баклажанами 10-15 хвилин.

6. Додати яйце, зелену цибулю, 2 ст.л. сухарів.

7. В середину фаршу покласти сир, обсипати сухарями (в панірувальні сухарі додати сир і кріп).

8. Сформувати биточок і на середньому вогні обсмажити з двох боків.

9. Додати в пательню томатний сік з серцевиною, присипати пармезаном і зеленою цибулею, накрити кришкою та потушкувати 3 хвилини.

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...