Це така смакота! Який овоч можна додати до курячих відбивних, щоб вони були соковитими

Класичні курячі відбивні дуже часто засушуються на сковорідці. Все це через те, що у м'ясі недостатньо жиру. Тому соковитості можна додати за допомогою баклажанів, передають Патріоти України.

Ідея приготування відбивних з баклажанів і курки опублікована на сторінці hot spicyua в Instagram. Щоб вироби зверху були хрусткими – додайте панірувальні сухарі.

Інгредієнти:

  • баклажани – 2 шт.
  • філе стегна курки – 2-3 шт.
  • зелена цибуля, кріп
  • моцарела – 50 г
  • яйця – 2 шт.
  • сухарі панірувальні
  • пармезан
  • томатний сік – 100 мл.
  • червона сіль

Спосіб приготування:

1. Дрібно нарізати баклажани.

2. Посолити і залишити на 10 хвилин.

3. Відтиснути.

4. Дрібно нарізане м’ясо змастити червоною сіллю.

5. обсмажити разом із баклажанами 10-15 хвилин.

6. Додати яйце, зелену цибулю, 2 ст.л. сухарів.

7. В середину фаршу покласти сир, обсипати сухарями (в панірувальні сухарі додати сир і кріп).

8. Сформувати биточок і на середньому вогні обсмажити з двох боків.

9. Додати в пательню томатний сік з серцевиною, присипати пармезаном і зеленою цибулею, накрити кришкою та потушкувати 3 хвилини.

А ви це знали? Що буде з організмом, якщо щодня пити газовані напої

четвер, 4 липень 2024, 7:53

Неодноразово було сказано, що щоденне вживання газованих напоїв, навіть дієтичних, може суттєво нашкодити вашому здоров'ю. Однак, попри застереження більшість людей продовжує практично щоденно вживати такі напої, навіть не здогадуючись про можливі насл...

Господиням на замітку! Хитрий трюк, щоб томатна паста не цвіла в холодильнику

четвер, 4 липень 2024, 7:12

Томатний соус у банці покривається пліснявою вже за кілька днів після її відкриття, передають Патріоти України. Начебто і ложки завжди чисті, але результат завжди однаковий. Найчастіше банка не з’їдається навіть наполовину – через плісняву її доводитьс...