Класичні курячі відбивні дуже часто засушуються на сковорідці. Все це через те, що у м'ясі недостатньо жиру. Тому соковитості можна додати за допомогою баклажанів, передають Патріоти України.
Ідея приготування відбивних з баклажанів і курки опублікована на сторінці hot spicyua в Instagram. Щоб вироби зверху були хрусткими – додайте панірувальні сухарі.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Дрібно нарізати баклажани.
2. Посолити і залишити на 10 хвилин.
3. Відтиснути.
4. Дрібно нарізане м’ясо змастити червоною сіллю.
5. обсмажити разом із баклажанами 10-15 хвилин.
6. Додати яйце, зелену цибулю, 2 ст.л. сухарів.
7. В середину фаршу покласти сир, обсипати сухарями (в панірувальні сухарі додати сир і кріп).
8. Сформувати биточок і на середньому вогні обсмажити з двох боків.
9. Додати в пательню томатний сік з серцевиною, присипати пармезаном і зеленою цибулею, накрити кришкою та потушкувати 3 хвилини.
Близько десятої частини власників смартфонів у світі заклеюють об'єктив пристрою, побоюючись стеження. Фахівці визнають, що ризик справді існує, хоча для шпигунства потрібні чітко визначені умови. Про це пише ITsider, передають Патріоти України. Зловми...
Деякі фрукти містять значну кількість природних цукрів (переважно фруктозу, глюкозу і сахарозу). Ось список фруктів, які містять найбільше цукру на 100 грамів, передають Патріоти України.