Якщо ви обожнюєте картоплю з оселедцем, то цю страву обов’язково варто приготувати. І на буденний стіл, і гостям подати підійде, передають Патріоти України.
На 4 порції необхідні такі продукти:
Картоплю краще брати одного розміру, рівненьку. Її потрібно ретельно вимити й відварити в мундирі до напівготовності. Після цього почистити від шкірки, розрізати повздовж, вирізати ножем серединку, закінчити ложкою. Головне – не перестаратися, щоб картопля не розсипалася.
Вирізані серединки картоплі подрібнити. Додати філе оселедця і спасеровану в сметані цибулю. Все ретельно перемішати й начинити фаршем картоплини. Посипати натертим твердим сиром і поставити на 10-15 хв в духовку. Запікати до рум’яної скоринки. Смачно і в гарячому, і в холодному виді. А головне – займає мало часу для приготування.
На ринку дров довгі роки домінують популярні породи, такі як бук та граб. Вони славляться високою теплотворною здатністю та тривалим горінням, проте ціна за кубометр часто б’є по кишені. Але існує менш відома, але не менш ефективна альтернатива - гороб...
Хоча всі собаки милі та чарівні, двоє британських ветеринарів стали вірусними, поділившись породами, яких вони особисто ніколи б не тримали вдома. Їхні причини можуть вас здивувати, передають Патріоти України. 1. Німецька вівчарка Попри розум та відда...