
При запіканні картопля часто виходить сухою або підгоряє. Водночас ніякої хрусткої скоринки немає. Щоб картопля всередині вийшла м'якою, а зверху хрусткою - варто застосувати технологію з використанням окропу, передають Патріоти України.
Ідея приготування м'якої всередині картоплі по-селянськи опублікована на сторінці опублікована на сторінці фудблогерки Вікторії з ніком viktoria__cooking вInstagram.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Картоплю дуже добре помити та нарізати на шматочки.
2. Залити кип‘ятком.
3. Накрити харчовою плівкою і залишити на 20 хвилин.
4. Після цього картоплю дуже добре обсушити паперовим рушничком.
5. Додати сіль, перець, солодку паприку, сушений часник, крохмаль, олію та дуже добре перемішати.
6. Викласти на деко, застелене пергаментом.
Вчені виявили ідеальний режим прання у машинці, щоб продовжити свіжість вашого одягу, передають Патріоти України. У дослідженні, проведеному у партнерстві з Procter and Gamble, Університет Лідса пропонує використовувати найхолодніший і найкоротший цикл...
Риба - цінне джерело омега-3 та вітамінів, але не всі види однаково корисні. Дієтологи б’ють на сполох через тілапію, особливо імпортовану з Азії, передають Патріоти України. Вагітні жінки, маленькі діти та люди з чутливим шлунком повинні бути особливо...