Це така смакота! Картопля по-селянськи, яка виходить м'якою всередині - як приготувати

При запіканні картопля часто виходить сухою або підгоряє. Водночас ніякої хрусткої скоринки немає. Щоб картопля всередині вийшла м'якою, а зверху хрусткою - варто застосувати технологію з використанням окропу, передають Патріоти України.

Ідея приготування м'якої всередині картоплі по-селянськи опублікована на сторінці опублікована на сторінці фудблогерки Вікторії з ніком viktoria__cooking вInstagram.

Інгредієнти:

  • 1 кг картоплі
  • 1/2 ч. л. солі
  • 1/3 ч. л. перцю
  • 1 ч. л. солодкої паприки
  • 1/2 ч. л. сушеного часнику
  • 1 ст. л. кукурудзяного крохмалю
  • 2 ст. л. олії (соняшникової або оливкової)

Спосіб приготування:

1. Картоплю дуже добре помити та нарізати на шматочки.

2. Залити кип‘ятком.

3. Накрити харчовою плівкою і залишити на 20 хвилин.

4. Після цього картоплю дуже добре обсушити паперовим рушничком.

5. Додати сіль, перець, солодку паприку, сушений часник, крохмаль, олію та дуже добре перемішати.

6. Викласти на деко, застелене пергаментом.

Найпоширеніша помилка під час приготування вареників: Чому вони лопаються

вівторок, 9 грудень 2025, 18:15

Грудень - час, коли кухні перетворюються на справжні майстерні. Стіл завалений мисками з начинкою та рядами вареників, що чекають своєї черги. Здається, все йде за планом: тісто м’яке, начинка ароматна, але вареники лопаються під час варіння. Замість п...

Що ви побачили першим на картинці? Це покаже, чи можете ви довіряти своїй інтуїції

вівторок, 9 грудень 2025, 18:12

Кожна людина має унікальну перспективу, яка формує її розуміння та інтерпретацію навколишнього світу з через досвід, переконання і цінності, передають Патріоти України. Одна з таких перспектив полягає в тому, як ми сприймаємо та оцінюємо інших на основ...