Це така смакота! Картопля по-селянськи, яка виходить м'якою всередині - як приготувати

При запіканні картопля часто виходить сухою або підгоряє. Водночас ніякої хрусткої скоринки немає. Щоб картопля всередині вийшла м'якою, а зверху хрусткою - варто застосувати технологію з використанням окропу, передають Патріоти України.

Ідея приготування м'якої всередині картоплі по-селянськи опублікована на сторінці опублікована на сторінці фудблогерки Вікторії з ніком viktoria__cooking вInstagram.

Інгредієнти:

  • 1 кг картоплі
  • 1/2 ч. л. солі
  • 1/3 ч. л. перцю
  • 1 ч. л. солодкої паприки
  • 1/2 ч. л. сушеного часнику
  • 1 ст. л. кукурудзяного крохмалю
  • 2 ст. л. олії (соняшникової або оливкової)

Спосіб приготування:

1. Картоплю дуже добре помити та нарізати на шматочки.

2. Залити кип‘ятком.

3. Накрити харчовою плівкою і залишити на 20 хвилин.

4. Після цього картоплю дуже добре обсушити паперовим рушничком.

5. Додати сіль, перець, солодку паприку, сушений часник, крохмаль, олію та дуже добре перемішати.

6. Викласти на деко, застелене пергаментом.

Це може здивувати! Названо найшкідливіші макарони, якими "забиті" українські супермаркети"

п’ятниця, 9 травень 2025, 13:08

Макарони - один з найпопулярніших та доступних продуктів в Україні. Але деякі види цього продукту, яких варто уникати, щоб зберегти фігуру та гарне самопочуття. Який продукт краще не купувати - читайте в матеріалі РБК-Україна (проект Styler).передають ...

Це здивує! Хитрість кухарів, щоб їжа зберігалася в холодильнику втричі довше

п’ятниця, 9 травень 2025, 12:30

Як довше зберігати продукти продукти харчування в холодильнику, щоб потім їх не викидати? Як продовжити життя улюблених страв, передають Патріоти України. Ви, напевно, задавалися питанням, чому ваша їжа не зберігається так довго, як вам би хотілося, на...