Приготуйте на вечерю цю неймовірно смачну картоплю зі сметанним соусом. Це найкращий рецепт печеної картоплі, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування:
Помийте й просушіть картоплю. Наріжте її дольками, додайте спеції, олію, сіль, натертий часник. Все добре перемішайте й поставте на 30 хвилин, щоб настоялося. Викладіть картоплю на деко, застелене пергаментом.
Поставте в духовку, розігріту до 200 градусів на режим “конвекція”. Запікайте протягом 25 хвилин.
Для соусу необхідно змішати сметану, сіль, спеції, французьку гірчицю, натерту цибулю та огірок. Подавайте картоплю з соусом. Смачного!
М’язи ростуть не лише завдяки вправам, а й завдяки правильному харчуванню. Те, що ми кладемо на тарілку, може або допомогти досягти результатів, або звести нанівець усі зусилля в тренажерному залі, передають Патріоти України. Деякі продукти запускають ...
Стосунки рідко бувають схожими на роман із кіно, передають Патріоти України. Спочатку — емоції, пристрасть і «метелики в животі», але з часом реальність оголює глибші речі. Іноді ми намагаємось переконати себе, що все добре, хоча насправді ознаки розри...