Приготуйте на вечерю цю неймовірно смачну картоплю зі сметанним соусом. Це найкращий рецепт печеної картоплі, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування:
Помийте й просушіть картоплю. Наріжте її дольками, додайте спеції, олію, сіль, натертий часник. Все добре перемішайте й поставте на 30 хвилин, щоб настоялося. Викладіть картоплю на деко, застелене пергаментом.
Поставте в духовку, розігріту до 200 градусів на режим “конвекція”. Запікайте протягом 25 хвилин.
Для соусу необхідно змішати сметану, сіль, спеції, французьку гірчицю, натерту цибулю та огірок. Подавайте картоплю з соусом. Смачного!
Пил і сліди від пальців можуть перетворити навіть найсонячніший день на розчарування, якщо вікна брудні. Та цього літа ви зможете насолоджуватись чистими шибками без дорогих засобів і зайвих зусиль. Експерти з клінінгу поділилися лайфхаком, який не пот...
Навіть якісний одяг може втратити привабливість уже за кілька прань - усе через дрібні, але важливі деталі, на які більшість людей не звертає уваги. Експерти у сфері текстилю розповіли, що саме робить речі недовговічними - і що з цим робити, передають ...