Це така смакота! Хрумкі рогалики з повидлом до чаю та для перекусу: Що обов'язково потрібно додати в тісто

Домашні рогалики - ідеальний домашній десерт до чаю, який можна готувати з різного тіста, а також із різними начинками. Для того, щоб тісто було хрустким, кулінари радять додати в тісто алкоголь, передають Патріоти України.

Кулінарка Мирослава поділилася в Instagram рецептом смачних хрустких рогаликів з абрикосовим повидлом.

Інгредієнти:

  • Маргарін – 400 г
  • Борошно – 400 г
  • Вино біле сухе – 150 мл
  • Абрикосове повидло (для начинки)

Спосіб приготування:

1. Борошно просійте, додайте розтоплений маргарин, а по краях налийте вино, вимішайте тісто до однорідності, перекладіть в пакет і залиште в холодильнику на ніч.

2. Тісто розкотіть, наріжте його на квадратики, викладіть на кожен повидло і загорніть.

3. Випікайте 15-20 хвилин при 200 С.

Під силу всім! Вчені назвали фактор, який може знизити ризик смерті у хворих на рак

четвер, 23 січень 2025, 11:28

Сильні м’язи та хороша фізична підготовка можуть майже вдвічі зменшити ризик смерті у разі захворювання на рак. Таких висновків дійшли вчені у дослідженні, опублікованому в науковому журналі British Journal of Sports Medicine, пише The Guardian, переда...

Народні прикмети на 23 січня. Українці спрадавна знали, що Агафій-напівхлібник любить добрі справи та пиріг з куркою

четвер, 23 січень 2025, 7:05

Православна церква України 23 січня за новим стилем вшановує єпископа Климента Анкірського і мучеників Агафангела, Самана і Павлина Милостивого. За старим стилем 23 січня вшановували пам'ять богослова Григорія, єпископа Ніського. . У це свято селяни ...