Це така смакота! Хрумкі рогалики з повидлом до чаю та для перекусу: Що обов'язково потрібно додати в тісто

Домашні рогалики - ідеальний домашній десерт до чаю, який можна готувати з різного тіста, а також із різними начинками. Для того, щоб тісто було хрустким, кулінари радять додати в тісто алкоголь, передають Патріоти України.

Кулінарка Мирослава поділилася в Instagram рецептом смачних хрустких рогаликів з абрикосовим повидлом.

Інгредієнти:

  • Маргарін – 400 г
  • Борошно – 400 г
  • Вино біле сухе – 150 мл
  • Абрикосове повидло (для начинки)

Спосіб приготування:

1. Борошно просійте, додайте розтоплений маргарин, а по краях налийте вино, вимішайте тісто до однорідності, перекладіть в пакет і залиште в холодильнику на ніч.

2. Тісто розкотіть, наріжте його на квадратики, викладіть на кожен повидло і загорніть.

3. Випікайте 15-20 хвилин при 200 С.

Валіза тріщить по швах? Експертка розкрила "секретну формулу" ідеальної кількості білизни у подорожах

середа, 20 серпень 2025, 23:10

Плануючи відпустку, більшість людей довго думають, скільки шортів, суконь чи футболок взяти із собою. Але є одна річ, яку майже всі кладуть у валізу з надлишком - нижня білизна, передають Патріоти України. Цей феномен настільки поширений, що навіть у с...

Є вагомі причини: ТОП-5 порід собак, яких не варто заводити новачкам

середа, 20 серпень 2025, 18:45

Вибір правильної породи собаки може бути одним із найцікавіших і водночас найскладніших рішень для будь-якого потенційного власника домашньої тварини. З огляду на сотні порід собак, кожна з яких має свій унікальний темперамент, рівень енергії, потреби ...