Це така смакота! Хрумкі рогалики з повидлом до чаю та для перекусу: Що обов'язково потрібно додати в тісто

Домашні рогалики - ідеальний домашній десерт до чаю, який можна готувати з різного тіста, а також із різними начинками. Для того, щоб тісто було хрустким, кулінари радять додати в тісто алкоголь, передають Патріоти України.

Кулінарка Мирослава поділилася в Instagram рецептом смачних хрустких рогаликів з абрикосовим повидлом.

Інгредієнти:

  • Маргарін – 400 г
  • Борошно – 400 г
  • Вино біле сухе – 150 мл
  • Абрикосове повидло (для начинки)

Спосіб приготування:

1. Борошно просійте, додайте розтоплений маргарин, а по краях налийте вино, вимішайте тісто до однорідності, перекладіть в пакет і залиште в холодильнику на ніч.

2. Тісто розкотіть, наріжте його на квадратики, викладіть на кожен повидло і загорніть.

3. Випікайте 15-20 хвилин при 200 С.

Народні прикмети на 9 травня. Побалуйте дітлахів - день Миколая Весняного спонукає до цього не менш Зимового

п’ятниця, 9 травень 2025, 7:05

9 травня за новим стилем (22 травня за старим) відзначають перенесення мощей Миколая Чудотворця. У народі це свято відоме як Миколай Весняний або Миколай Літній. За юліанським календарем сьогодні вшановують праведну Глафіру Амасійську. ***. На Миколая ...

Розставлено крапки над "і": Чи потрібно чистити печериці

четвер, 8 травень 2025, 19:05

Печериці — одні з найпопулярніших грибів, які часто зустрічаються на наших столах. Вони мають ніжний смак, тому чудово поєднуються з різними стравами — від яловичого гуляшу до грибного соусу. Багато з нас досі стикаються з дилемою, чи варто чистити ці ...