
Вареники - смачна та доступна для кожного страва. А надзвичайно смачні вареники з сезонними ягодами - вишнею, клубникою, чорницею, передають Патріоти України.
Не обов’язково стояти кілька годин на кухні, щоби приготувати вареники з начинкою. Якщо немає часу самим приготувати , в магазині можна обрати готовий напівфабрикат. Залишається лише вирішити питання, як їх приготувати, щоби вони не розвалилися і не злиплися під час готування. На щастя, є перевірені часом способи, які допоможуть вирішити проблему раз і назавжди.
Як правильно варити вареники
По-перше, потрібно підготувати кухонне начиння. Каструлю вибирайте широку та неглибоку. Так вода швидше закипить. Багато хто підсолює воду навіть для вареників із солодкою начинкою – це не зіпсує смак готової страви.
Під час приготування слідкуйте за часом, щоб вареники не переварилися. Інакше по швах вони розповзуться і випливе соковита начинка. Вареники потрібно класти в підсолену воду, що кипить, по 5 – 7штук. Якщо вкинути всю порцію вареників миттєво, вони обов’язково злипнуться.
При закладці вареників у каструлю тримайте напоготові шумівку, якою потрібно періодично помішувати вареники,що варяться.
Хитрий трюк
Приготувати смачні вареники допоможе простий лайфхак. Для цього знадобиться сито. Покладіть вареники в сито, опустіть в каструлю з окропом і варіть до готовності. У вас будуть ідеальні вареники, які не переваряться, не розповзуться і не злипнуться. Такий спосіб варіння використовують професійні кухарі у дорогих ресторанах.
Серце —-найважливіший м’яз нашого організму, і те, що ми їмо, безпосередньо впливає на його роботу. Кардіологи радять включати у раціон продукти, які зміцнюють судини, знижують тиск і рівень холестерину, передають Патріоти України. Містить корисні жири...
Паста Амосова - це натуральна суміш із сухофруктів, горіхів і меду, яку розробив відомий український кардіохірург Микола Амосов. Вона зміцнює серце, імунітет і допомагає відновити сили після хвороб чи стресів, передають Патріоти України. У традиційному...