Це така смакота! Хитрий трюк, щоб вареники не злипалися

Вареники - смачна та доступна для кожного страва. А надзвичайно смачні вареники з сезонними ягодами - вишнею, клубникою, чорницею, передають Патріоти України.

Подробиці

Не обов’язково стояти кілька годин на кухні, щоби приготувати вареники з начинкою. Якщо немає часу самим приготувати , в магазині можна обрати готовий напівфабрикат. Залишається лише вирішити питання, як їх приготувати, щоби вони не розвалилися і не злиплися під час готування. На щастя, є перевірені часом способи, які допоможуть вирішити проблему раз і назавжди.

Як правильно варити вареники

По-перше, потрібно підготувати кухонне начиння. Каструлю вибирайте широку та неглибоку. Так вода швидше закипить. Багато хто підсолює воду навіть для вареників із солодкою начинкою – це не зіпсує смак готової страви.

Під час приготування слідкуйте за часом, щоб вареники не переварилися. Інакше по швах вони розповзуться і випливе соковита начинка. Вареники потрібно класти в підсолену воду, що кипить, по 5 – 7штук. Якщо вкинути всю порцію вареників миттєво, вони обов’язково злипнуться.

При закладці вареників у каструлю тримайте напоготові шумівку, якою потрібно періодично помішувати вареники,що варяться.

Хитрий трюк

Приготувати смачні вареники допоможе простий лайфхак. Для цього знадобиться сито. Покладіть вареники в сито, опустіть в каструлю з окропом і варіть до готовності. У вас будуть ідеальні вареники, які не переваряться, не розповзуться і не злипнуться. Такий спосіб варіння використовують професійні кухарі у дорогих ресторанах.

Джерело: ПростоВей

Перевірте себе! Психологічний тест визначить, де ви знайдете своє щастя

середа, 7 серпень 2024, 11:10

Готові вирушити в захопливу мандрівку морями в пошуках свого щастя? Забудьте про повсякденні турботи і уявіть себе справжніми дослідницями щастя,, передають Патріоти України. Острови часто символізують унікальні місця, де ми можемо віднайти наше справж...

Це така смакота! Як приготувати картоплю з ребрами в духовці, щоб була така, як з печі

середа, 7 серпень 2024, 10:09

Ароматну та рум’яну картопельку, як колись готували бабусі в печі, можна приготувати і в духовці. Для цього треба купити хороші свинячі ребра, а ще обов’язково мати вдома посудину, про яку написали в подробицях, тоді картопля точно вдасться така, як із...