Вареники - смачна та доступна для кожного страва. А надзвичайно смачні вареники з сезонними ягодами - вишнею, клубникою, чорницею, передають Патріоти України.
Не обов’язково стояти кілька годин на кухні, щоби приготувати вареники з начинкою. Якщо немає часу самим приготувати , в магазині можна обрати готовий напівфабрикат. Залишається лише вирішити питання, як їх приготувати, щоби вони не розвалилися і не злиплися під час готування. На щастя, є перевірені часом способи, які допоможуть вирішити проблему раз і назавжди.
Як правильно варити вареники
По-перше, потрібно підготувати кухонне начиння. Каструлю вибирайте широку та неглибоку. Так вода швидше закипить. Багато хто підсолює воду навіть для вареників із солодкою начинкою – це не зіпсує смак готової страви.
Під час приготування слідкуйте за часом, щоб вареники не переварилися. Інакше по швах вони розповзуться і випливе соковита начинка. Вареники потрібно класти в підсолену воду, що кипить, по 5 – 7штук. Якщо вкинути всю порцію вареників миттєво, вони обов’язково злипнуться.
При закладці вареників у каструлю тримайте напоготові шумівку, якою потрібно періодично помішувати вареники,що варяться.
Хитрий трюк
Приготувати смачні вареники допоможе простий лайфхак. Для цього знадобиться сито. Покладіть вареники в сито, опустіть в каструлю з окропом і варіть до готовності. У вас будуть ідеальні вареники, які не переваряться, не розповзуться і не злипнуться. Такий спосіб варіння використовують професійні кухарі у дорогих ресторанах.
Зірка шоу Dragon’s Den і бізнесвумен Сара Девіс поділилась своїм “революційним” методом, який не лише відлякує комарів і мошок, але й прикрашає ваш сад або балкон. І все це - без хімії та з мінімальними витратами, передають Патріоти України.
Мангó зазвичай асоціюється з тропічними смузі або десертами, однак цей фрукт заслуговує на набагато більше. Дослідження підтверджують: регулярне вживання манго позитивно впливає на роботу серця та судин, допомагає знизити артеріальний тиск і рівень хол...