Котлети по-данськи готують дуже просто і виходять надзвичайно смачними. А секрет дуже простий - додайте у фарш цибулеві крекери. Рецептом котлет поділився сайт Shef Donna. передають Патріоти України.
Рецепт розрахований на 4 котлети.
Підготуйте фарш. Якщо у вас нежирна свинина, додайте трошки сала. Фарш має бути холодним, тому перш ніж почати готувати, приберіть його на півгодини в холодильник.
Цибулю наріжте якомога дрібніше і додайте до фаршу.
Цибулеві крекери подрібніть у ступці на крихту і теж додайте до фаршу.
Влийте у фарш холодне молоко, додайте сіль і спеції за смаком.
Яйце збовтайте виделкою в маленькій мисочці, щоб розійшовся жовток. Додайте у фарш і добре вимісіть.
Розділіть фарш на 4 частини, зліпіть кульки, потім надайте їм форму шайби завтовшки близько 2 см.
Розігрійте сковороду з невеликою кількістю рослинної олії. Обсмажте котлети по 4 хвилини з кожного боку до рум'яної скоринки.
Накрийте сковорідку кришкою, зменшіть вогонь до мінімуму і готуйте ще 4-5 хвилин, щоб котлети добре просмажилися всередині.
Довести котлети до готовності можна також поставивши їх на 7 хвилин у гарячу духовку або на 10 хвилин у пароварку.
Подавайте котлети по-датськи з картопляним пюре та солоними огірками.
Якщо ви важко засинаєте, варто додати до вечірнього ритуалу трав’яні чаї, які допомагають розслабитись і покращують якість сну. Ми поговорили з дієтологинею Лорі Райт та сертифікованим сомельє чаю Джі Чо, щоб дізнатись, які чаї справді працюють і як їх...
Колишня працівниця авіакомпанії British Airways Джейн Хоукс поділилася практичними порадами для тих, хто хоче уникнути джетлагу та виснаження після тривалого перельоту. І головне - вона пояснила, якого місця в салоні літака краще уникати. Про це пише в...