Котлети по-данськи готують дуже просто і виходять надзвичайно смачними. А секрет дуже простий - додайте у фарш цибулеві крекери. Рецептом котлет поділився сайт Shef Donna. передають Патріоти України.
Рецепт розрахований на 4 котлети.
Підготуйте фарш. Якщо у вас нежирна свинина, додайте трошки сала. Фарш має бути холодним, тому перш ніж почати готувати, приберіть його на півгодини в холодильник.
Цибулю наріжте якомога дрібніше і додайте до фаршу.
Цибулеві крекери подрібніть у ступці на крихту і теж додайте до фаршу.
Влийте у фарш холодне молоко, додайте сіль і спеції за смаком.
Яйце збовтайте виделкою в маленькій мисочці, щоб розійшовся жовток. Додайте у фарш і добре вимісіть.
Розділіть фарш на 4 частини, зліпіть кульки, потім надайте їм форму шайби завтовшки близько 2 см.
Розігрійте сковороду з невеликою кількістю рослинної олії. Обсмажте котлети по 4 хвилини з кожного боку до рум'яної скоринки.
Накрийте сковорідку кришкою, зменшіть вогонь до мінімуму і готуйте ще 4-5 хвилин, щоб котлети добре просмажилися всередині.
Довести котлети до готовності можна також поставивши їх на 7 хвилин у гарячу духовку або на 10 хвилин у пароварку.
Подавайте котлети по-датськи з картопляним пюре та солоними огірками.
Печериці — одні з найпопулярніших грибів, які часто зустрічаються на наших столах. Вони мають ніжний смак, тому чудово поєднуються з різними стравами — від яловичого гуляшу до грибного соусу. Багато з нас досі стикаються з дилемою, чи варто чистити ці ...
Пройдіть цей особистісний тест — виберіть одне із трьох фото і дізнайтеся, що це означає для вас! Не пропустіть цю можливість дізнатися про свій характер., адже такі швидкі особистісні тести — чудовий спосіб зрозуміти себе, передають Патріоти України. ...