
Ватрушки - дуже ситна страва, основа якої - тісто на основі сиру. Для начинки можна використовувати сир, ягоди, овочі, м'ясо, гриби, рибу. Для яскравого смаку можна додати спеції, зелень, твердий сир, передають Патріоти України.
Кулінарка Ольга Романчук поділилася в Instagram рецептом смачних ватрушок з куркою та грибами, які вийдуть дуже ароматними та ситними.
Тісто:
Начинка:
Спосіб приготування:
1. Сир змішайте з яйцем, розпушувачем, борошном, перемішайте, додайте спеції. Далі тісто вимішайте руками.
2. Сформуйте ковбаску, наріжте на рівні шматки. Викладіть тісто на деко, руками надайте форму кошиків, проколіть виделкою і випікайте 5-7 хвилин.
3. Начинка: поріжте дрібно куряче філе, печериці, цибулю. Масло вершкове розігрійте на сковороді, посмажте філе, гриби та цибулю до готовності, додайте сметану, спеції, перемішайте.
4. Дістаньте кошики, викладіть готову начинку, зверху присипте тертим твердим сиром і поверніть назад в духовку на 5 хвилин.
Підтримати чистоту на кухні складно, особливо коли індукційна варильна поверхня покривається пригорілими плямами. Звичайні мийні засоби не завжди допомагають, а чищення стає виснажливим. Один популярний метод з інтернету здивував користувачів: таблетка...
Деменція - це одне із серйозних неврологічних захворювань у 21 столітті. Британська національна служба охорони здоров’я (NHS) стверджує, що деменція вражає переважно людей похилого віку, причому ризик подвоюється кожні п’ять років після 65 років. Однак...