Це така смакота! Кулінари розповіли дуже простий рецепт приготування свинини з яблуками

Нові смакові акценти вам гарантовані. І все завдяки поєднанню м’яса та яблук. Смачного та оригінально, хоча майже класика. Рецепт забирайте в кулінарну скарбничку, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • свинина — 300 г;
  • яблука — 2 шт.;
  • кріп;
  • сіль, перець.

Як приготувати

Свинину наріжте невеликими шматочками, щоб вона швидше готувалася. Посипте сіллю, перцем. Тепер насадіть м’ясо на мокрі дерев’яні шпажки, як шашлички. Яблука наріжте скибками.

Поки ви робите підготовчі роботи, то включіть духовку. Вона повинна бути розігріта до 180 градусів. Деко вистеліть фольгою. Вкладіть шпажки. Поруч розкладіть яблука. Відправляйте запікатися протягом 30 хвилин.

Готову страву прикрасьте подрібненим кропом. Смачного!

Діти оцінять! Як приготувати домашні глазуровані сирки

вівторок, 30 квітень 2024, 18:10

Глазуровані сирки - улюблений десерт не тільки дітей, а й дорослих. І звичайно, краще споживати ті, які виготовлені власноруч. Продуктів для їх приготування потрібно не дуже багато, а виходу смакоти буде достатньо, передають Патріоти України. Приготуйт...

А ви це знали? Навіщо досвідчені господині додають у вінегрет молоко та цукор

вівторок, 30 квітень 2024, 17:09

Господині готують вінегрет доволі часто, особливо в сезон коли зібрані в комору свіжі овочі. Тому довели свою кулінарну майстерність до досконалості, передають Патріоти України. Цей салат популярний через різні причини. Зокрема набір продуктів для віне...