
Нові смакові акценти вам гарантовані. І все завдяки поєднанню м’яса та яблук. Смачного та оригінально, хоча майже класика. Рецепт забирайте в кулінарну скарбничку, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Свинину наріжте невеликими шматочками, щоб вона швидше готувалася. Посипте сіллю, перцем. Тепер насадіть м’ясо на мокрі дерев’яні шпажки, як шашлички. Яблука наріжте скибками.
Поки ви робите підготовчі роботи, то включіть духовку. Вона повинна бути розігріта до 180 градусів. Деко вистеліть фольгою. Вкладіть шпажки. Поруч розкладіть яблука. Відправляйте запікатися протягом 30 хвилин.
Готову страву прикрасьте подрібненим кропом. Смачного!
Чищення духовки може бути справжнім кошмаром: засохлий жир, пригорілі сліди на деках та стінках інколи неможливо відтерти навіть спеціальними засобами. Але є простий трюк, який допоможе повернути приладу блиск, не використовуючи агресивну хімію, переда...
Теплі обійми приносять людині задоволення не лише на емоційному рівні — за цим стоять конкретні біологічні та нейрофізіологічні механізми. . Науковці наголошують, що терморецепція — здатність відчувати тепло і холод — є одним із найдавніших сенсорних м...