
Нові смакові акценти вам гарантовані. І все завдяки поєднанню м’яса та яблук. Смачного та оригінально, хоча майже класика. Рецепт забирайте в кулінарну скарбничку, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Свинину наріжте невеликими шматочками, щоб вона швидше готувалася. Посипте сіллю, перцем. Тепер насадіть м’ясо на мокрі дерев’яні шпажки, як шашлички. Яблука наріжте скибками.
Поки ви робите підготовчі роботи, то включіть духовку. Вона повинна бути розігріта до 180 градусів. Деко вистеліть фольгою. Вкладіть шпажки. Поруч розкладіть яблука. Відправляйте запікатися протягом 30 хвилин.
Готову страву прикрасьте подрібненим кропом. Смачного!
Науковий співробітник у галузі когнітивної нейронауки Деніз Мерель, професор Мануель Варлет і старший науковий співробітник Тейл Гроотсвагерс з Університету Західного Сіднея (Австралія) провели цікаве дослідження. Вони попросили людей зіграти 15 000 па...
Біль у спині з віком – це не просто наслідок старіння, а часто результат дрібних звичок, на які ми навіть не звертаємо уваги. Щодня ми сидимо, спимо, рухаємося або харчуємося так, що поступово навантажуємо свій хребет, передають Патріоти України. З час...