
Нові смакові акценти вам гарантовані. І все завдяки поєднанню м’яса та яблук. Смачного та оригінально, хоча майже класика. Рецепт забирайте в кулінарну скарбничку, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Свинину наріжте невеликими шматочками, щоб вона швидше готувалася. Посипте сіллю, перцем. Тепер насадіть м’ясо на мокрі дерев’яні шпажки, як шашлички. Яблука наріжте скибками.
Поки ви робите підготовчі роботи, то включіть духовку. Вона повинна бути розігріта до 180 градусів. Деко вистеліть фольгою. Вкладіть шпажки. Поруч розкладіть яблука. Відправляйте запікатися протягом 30 хвилин.
Готову страву прикрасьте подрібненим кропом. Смачного!
Що ви побачили першим на зображенні - лева чи тигра? Цей простий психологічний тест ненав’язливо показує, як ви сприймаєте світ і які риси вашого характеру домінують. Головне - відповідайте швидко. Перша асоціація найточніше передає те, що відбувається...
Щоденне прання є невід’ємною частиною побуту сучасної людини, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Багато людей продовжують за звичкою використовувати високотемпературні режими, зокрема 40°C, не підозрюючи, що цим самим вони скорочують термі...