Нові смакові акценти вам гарантовані. І все завдяки поєднанню м’яса та яблук. Смачного та оригінально, хоча майже класика. Рецепт забирайте в кулінарну скарбничку, передають Патріоти України.
Для приготування потрібні такі продукти:
Свинину наріжте невеликими шматочками, щоб вона швидше готувалася. Посипте сіллю, перцем. Тепер насадіть м’ясо на мокрі дерев’яні шпажки, як шашлички. Яблука наріжте скибками.
Поки ви робите підготовчі роботи, то включіть духовку. Вона повинна бути розігріта до 180 градусів. Деко вистеліть фольгою. Вкладіть шпажки. Поруч розкладіть яблука. Відправляйте запікатися протягом 30 хвилин.
Готову страву прикрасьте подрібненим кропом. Смачного!
Останнім часом постійно відчуваєте втому, голова паморочиться, а шкіра має сіруватий відтінок? Це не просто перевтома, а, можливо, ознаки дефіциту заліза. Цей мікроелемент є критично важливим для роботи мозку, м’язів і імунітету. Якщо його бракує - орг...
Наші руки можуть розповісти про багато - не лише про вік чи стиль життя, а й про стан здоров’я. Зовнішній вигляд шкіри, нігтів і суглобів часто сигналізує про різні хвороби або нестачу важливих вітамінів і мінералів. Як розпізнати ці проблеми - далі у ...