Це така смакота! Куряча печінка з яблуками та цибулею - дуже бюджетний рецепт делікатесу

Якщо вам не по кишені фуа-гра, зверніть увагу на цей рецепт - він дуже бюджетний. Смак страви при цьому чудовий. Куряча печінка з яблуками і цибулею хороша для буднів і свят. Яблука можна за бажання міксувати з грушею, передають Патріоти України.

Рецептом ласощів поділилася кулінарка Ардія Діаманті, яка раніше радила приготувати баклажанну ікру з яблуком.

- Куряча печінка з яблуками та цибулею особливо смакує з гречкою, — каже Ардія Діаманті. — Яблука роблять печінку більш соковитою. Готується страва досить швидко. Спробуйте — не пошкодуєте.

Куряча печінка з яблуками та цибулею
  • Куряча печінка — 300 г
  • Цибулини середньої величини — 3 шт.
  • Яблука (бажано з кислинкою) — 4 шт.
  • Сіль — за смаком
  • Перець -- за смаком
  • Олія для смаження (краще соняшникова)

Печінку очистити від прожилок, промити й обсмажити з двох боків на соняшниковій олії, додати порізану кільцями цибулю і крупно порізані яблука (яблука очищати від шкірки не потрібно). Хвилин через п'ять залити водою, щоб вона покривала інгредієнти. Наприкінці посолити і поперчити. Тушкувати до готовності. І смачного!

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...