Це така смакота! Курячі котлети точно не будуть сухими - просто додайте це до м'яса для кращого смаку

Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України.

Ідея приготування соковитих курячих котлет опублікована на кулінарній сторінці natariltsi в Instagram. Зверніть увагу, що м'ясо потрібно саме нарізати, а не подрібнити у фарш.

Інгредієнти:

  • куряче філе – 2-3 шт.
  • сир сулугуні – 150 г
  • борошно – 5 ст.л.
  • яйця – 1 шт.
  • сметана 2 ст.л
  • кріп
  • печериці – 100 г

Спосіб приготування:

1. Куряче філе та печериці порізати мілким кубиком.

2. Сир натерти на тертці.

3. Всі компоненти поєднати та додати спеції за смаком.

4. Обсмажити з двох сторін на пательні при низькій температурі

5. Подавати зі сметаною.

Господиням на замітку! Як правильно додавати соду в тісто, щоб випічка піднялася

понеділок, 24 лютий 2025, 7:12

Соду ми часто додаємо до тіста під час приготування випічки. Найчастіше її додають для того, щоб випічка піднялася, передають Патріоти України. Але сода сама по собі не може гарантувати результату. Для того, щоб відбулася потрібна хімічна реакція, її в...

Народні прикмети на 24 лютого. Чому українським жінкам та дівчатам цього дня заборонялося заплітати волосся

понеділок, 24 лютий 2025, 7:05

Християни східного обряду 24 лютого за новим стилем відзначає здобуття голови Іоанна Предтечі. В Іванів день на українців чекали перших ознак весни. У лісах вже з'являлися перші підсніжники та проліски. Починали прилітати та будувати гнізда перелітні п...