Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України.
Ідея приготування соковитих курячих котлет опублікована на кулінарній сторінці natariltsi в Instagram. Зверніть увагу, що м'ясо потрібно саме нарізати, а не подрібнити у фарш.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Куряче філе та печериці порізати мілким кубиком.
2. Сир натерти на тертці.
3. Всі компоненти поєднати та додати спеції за смаком.
4. Обсмажити з двох сторін на пательні при низькій температурі
5. Подавати зі сметаною.
Досвідчені автомобілісти, які раніше розповіли, чи варто їздити на перекачаних шинах, порадили дуже корисну звичку: щоразу з’їдати дольку лимона перед тим, як сісти за кермо, пише Arguments.kyiv.ua, передають Патріоти України. Особливо це актуально пер...
Багато з нас не уявляють ранку без чашки кави, адже кофеїн — це перевірений спосіб прокинутися та зібратися з думками. Але чи знали ви, що зелений чай — це також джерело кофеїну, але м’якого, з делікатною дією та користю для здоров’я, передають Патріот...