Домашні котлети можна готувати не тільки з м'яса, але й з риби, крабових паличок, грибів, гречки, гороху. Але, якщо ви все ж таки готуєте курячі котлети, то варто знати, що у фарш потрібно додати плавлені сирки і вершки, вони додадуть страві соковитості.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних курячих котлет із плавленим сиром та вершками.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Філе пропустіть через м'ясорубку, можна використовувати готовий курячий фарш. Додайте вершки та спеції, перемішайте.
2. Додайте натерті варені яйця та злегка підморожені плавлені сирки, перемішайте до однорідності та залиште трохи постояти у холодильнику.
3. Мокрими руками, або краще в рукавичках (фарш досить важкий у роботі), сформуйте котлети, добре обваляйте у борошні, викладіть на дошку.
4. Обсмажте на достатній кількості олії в розігрітій сковороді на невеликому вогні 5 хвилин, переверніть на інший бік, накрийте кришкою і смажте ще 5 хвилин.
Коли шукаєш автомобіль для родини, список вимог чималий. Хочеться, щоб усім було зручно. Потрібен простір – і для пасажирів, і для нескінченних дитячих речей, велосипедів чи торбин. А ще дуже важливою є безпека, адже немає нічого ціннішого за життя та ...
Лимонад часто асоціюється з літом, дитинством і приємною прохолодою у спекотний день. На перший погляд, він здається нешкідливим напоєм з легкою кислинкою та нотками свіжості, передають Патріоти України. Проте за цим привабливим смаком приховується зна...