Домашні котлети можна готувати не тільки з м'яса, але й з риби, крабових паличок, грибів, гречки, гороху. Але, якщо ви все ж таки готуєте курячі котлети, то варто знати, що у фарш потрібно додати плавлені сирки і вершки, вони додадуть страві соковитості.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних курячих котлет із плавленим сиром та вершками.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Філе пропустіть через м'ясорубку, можна використовувати готовий курячий фарш. Додайте вершки та спеції, перемішайте.
2. Додайте натерті варені яйця та злегка підморожені плавлені сирки, перемішайте до однорідності та залиште трохи постояти у холодильнику.
3. Мокрими руками, або краще в рукавичках (фарш досить важкий у роботі), сформуйте котлети, добре обваляйте у борошні, викладіть на дошку.
4. Обсмажте на достатній кількості олії в розігрітій сковороді на невеликому вогні 5 хвилин, переверніть на інший бік, накрийте кришкою і смажте ще 5 хвилин.
Якщо ви розглядаєте можливість дотримання раціону з низьким вмістом вуглеводів, врахуйте, що не всі вуглеводні продукти шкодять здоров'ю та провокують набір зайвої ваги. Ба більше, вони можуть підтримувати метаболізм і знижувати ризик серцево-судинних ...
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...