Для цієї страви вам знадобляться курячі стегна та гомілки, біле вино, бекон, гриби та менше години часу, передають Патріоти України.
1. Приправте курку сіллю та перцем. У великій сковороді розтопіть масло на середньому вогні. Додайте курку в сковороду і готуйте, доки вона не підрум'яниться, приблизно по 4 хвилини з кожного боку.
2. Дістаньте курку і відкладіть убік. Додайте бекон в сковороду і готуйте, поки жир не почне витягуватися, близько 3 хвилин.
3. Додайте цибулю і обсмажуйте, поки вона не стане прозорою, близько 5 хвилин. Додайте часник та гриби та обсмажуйте, доки гриби не стануть м'якими, 5–6 хвилин.
4. Додайте обсмажену курку назад у сковороду. Налийте в неї вино, додайте гірчицю і доведіть суміш до кипіння на середньому або слабкому вогні.
5. Накрийте кришкою сковороду і тушкуйте, поки курка не буде майже повністю готова, 15–20 хвилин.
6. Відкрийте сковороду та додайте вершки. Варіть на повільному вогні, поки соус не загусне і курка не буде повністю готова, 8-10 хвилин.
7. Прикрасьте петрушкою і одразу подавайте.
Наші рішення кажуть про нас більше, ніж здається на перший погляд, передають Патріоти України. Подивіться на три курки. Не думайте занадто довго. Просто виберіть ту, яка відразу привернула вашу увагу — і читайте розшифровку. Ваша підсвідомість вже зн...
Освіжувачі повітря можуть лише тимчасово маскувати запах, а килими та дивани мають здатність вбирати запахи, тому важливо проводити їх ретельне чищення принаймні раз на місяць, передають Патріоти України. Експертка з Clean and Scentsible розповіла, що ...