
Страва містить мало калорій, оскільки запікається у духовці. Має красивий та апетитний вигляд, тому сміливо подавайте її до святкового столу, передають Патріоти України.
Соковите куряче філе, ніжна начинка з відварених яєць, помідора та розплавленого сиру здивує ваших рідних.
Інгредієнти
- куряче філе
- 3 шт.
- яйця
- 4 шт.
- сир твердий
- 150 г
- помідори
- 2 шт.
- сметана
- 2 ст. л.
- часник
- 2 зубчики
- паприка червона мелена
- перець чорний мелений
- сіль
- зелень (кріп, петрушка)
- Яйця відваріть круто 10 хвилин від моменту закипання. Остудіть, очистіть і натріть на тертці.
- Помідори помийте та наріжте кубиками.
- Часник очистіть та видавіть через прес.
- Твердий сир натріть на великій тертці.
- Кріп, петрушку промийте під проточною водою і дрібно наріжте.
- Для начинки в мисці з'єднайте яйця, твердий сир, сметану, помідори, часник, зелень і сіль. Перемішайте.
- Куряче філе промийте, обріжте зайвий жир, плівку і розріжте уздовж пластинами завтовшки 4-5 мм. Накрийте харчовою плівкою і відбийте трохи кухонним молоточком.
- На деко, застелене пергаментним папером, викладіть куряче філе. Посоліть, поперчіть та посипте паприкою. Зверху на кожне філе викладіть підготовлену начинку.
- Випікайте в наперед розігрітій духовці до 180 градусів 25-30 хвилин.
Поради:
За бажання можна додати нарізану півкільцями цибулю.
Деякі продукти з поганою репутацією насправді можуть мати дивовижні переваги для здоров'я серця і бути частиною корисної дієти, якщо вживати їх у помірних кількостях і готувати здоровими способами. Про це пише eatingwell.com, передають Патріоти Україн...
"Хочу нагадати Вам, дорогі друзі, про суперцінний напій -- ромашковий чай. Чашка теплого ромашкового чаю – це не просто ритуал перед сном. За цією простою традицією -- справжня наука, яка працює на користь нашого організму", - про це у Фейсбуці пише лі...