Це така смакота! Курячий супчик із часниковими галушками - жодних делікатесів не треба

З ним ніяких делікатесів не треба. Начебто звичайний курячий суп, але з секретом це галушки з часниковою начинкою. Ароматно, ситно, а ще дуже бюджетно! Різноманітність на вашому столі з найпростіших продуктів, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Курячий суп із часниковими галушками

Суп готується швидко та просто. Найдовше тут — чекати, доки звариться бульйон. Тому поставте воду наперед!

Курячий бульйон

Візьміть 3 л води і зваріть будь-яку частину курки на власний розсуд. Потім відокремте м'ясо від кістки та шкіри.

Заправка супу

Класична заправка для супу — це цибуля та морква. Візьміть по 1 шт., подрібніть і відправте на сковороду з олією. Можна додати трохи вершкового масла, щоб покращити смак. Також очистить і наріжте кубиком 5-6 середніх картоплин.

Часникові галушки

Коли бульйон буде готовий, відправте в нього засмажку та картоплю. Посоліть до смаку, додайте спеції. І почніть готувати часникові галушки! Тісто можна приготувати заздалегідь, доки вариться бульйон.

Інгредієнти для тіста:

  • Яйця — 2 шт.;
  • Борошно — 120 г;
  • Сіль (щіпка);
  • Рослинна олія — 1 ст. л.;
  • Вода-1 ст. л.

Змішайте яйця, сіль, олію та воду. Потихеньку всипте борошно, замісіть м'яке тісто. Накрийте плівкою, поки готуєте начинку.

Інгредієнти для начинки:

  • Часник — 3 зубчики;
  • Рослинна олія — 30 мл;
  • спеції (прованські трави);
  • Сіль (щіпка).

Пропустити часник через прес. Додайте олію, сіль і обов'язково прованські трави (або італійські спеції). Перемішайте — начинка готова! Розкотіть тісто в пласт. Розподіліть начинку, не доходячи до країв. Загорніть рулет, защіпніть краї.

Наріжте на порційні шматочки по 0,5 см. Відправте в киплячий бульйон разом із відокремленим від кістки м'ясом. Зменшіть вогонь і варіть суп ще 7 хвилин. При подачі обов'язково додайте дрібно нарізану зелень (кріп/петрушка). Це дуже ароматно, смачно, ситно!

Від такого супчика не можна відірватися. При цьому всі інгредієнти максимально прості та доступні кожному! Неодмінно спробуйте приготувати курячий суп із галушками по-новому.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...