Це така смакота! Курячий супчик із часниковими галушками - жодних делікатесів не треба

З ним ніяких делікатесів не треба. Начебто звичайний курячий суп, але з секретом це галушки з часниковою начинкою. Ароматно, ситно, а ще дуже бюджетно! Різноманітність на вашому столі з найпростіших продуктів, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Курячий суп із часниковими галушками

Суп готується швидко та просто. Найдовше тут — чекати, доки звариться бульйон. Тому поставте воду наперед!

Курячий бульйон

Візьміть 3 л води і зваріть будь-яку частину курки на власний розсуд. Потім відокремте м'ясо від кістки та шкіри.

Заправка супу

Класична заправка для супу — це цибуля та морква. Візьміть по 1 шт., подрібніть і відправте на сковороду з олією. Можна додати трохи вершкового масла, щоб покращити смак. Також очистить і наріжте кубиком 5-6 середніх картоплин.

Часникові галушки

Коли бульйон буде готовий, відправте в нього засмажку та картоплю. Посоліть до смаку, додайте спеції. І почніть готувати часникові галушки! Тісто можна приготувати заздалегідь, доки вариться бульйон.

Інгредієнти для тіста:

  • Яйця — 2 шт.;
  • Борошно — 120 г;
  • Сіль (щіпка);
  • Рослинна олія — 1 ст. л.;
  • Вода-1 ст. л.

Змішайте яйця, сіль, олію та воду. Потихеньку всипте борошно, замісіть м'яке тісто. Накрийте плівкою, поки готуєте начинку.

Інгредієнти для начинки:

  • Часник — 3 зубчики;
  • Рослинна олія — 30 мл;
  • спеції (прованські трави);
  • Сіль (щіпка).

Пропустити часник через прес. Додайте олію, сіль і обов'язково прованські трави (або італійські спеції). Перемішайте — начинка готова! Розкотіть тісто в пласт. Розподіліть начинку, не доходячи до країв. Загорніть рулет, защіпніть краї.

Наріжте на порційні шматочки по 0,5 см. Відправте в киплячий бульйон разом із відокремленим від кістки м'ясом. Зменшіть вогонь і варіть суп ще 7 хвилин. При подачі обов'язково додайте дрібно нарізану зелень (кріп/петрушка). Це дуже ароматно, смачно, ситно!

Від такого супчика не можна відірватися. При цьому всі інгредієнти максимально прості та доступні кожному! Неодмінно спробуйте приготувати курячий суп із галушками по-новому.

Бережіться! Кардіолог назвав два продукти, які підвищують ризик раку

неділя, 15 червень 2025, 23:10

Кардіолог попередив: два поширені продукти можуть повільно нас убивати, а більшість людей навіть не підозрюють, що щодня вживають їх у своєму раціоні. Про це пише Ukrhealth, передають Патріоти України. Лікар Ауреліо Рохас, відомий у TikTok під ім’ям @d...

А ви це знали? Що буде з організмом, якщо їсти гречку щодня

неділя, 15 червень 2025, 17:35

Якщо їсти гречку щодня, організм отримає як користь, так і можливі ризики, залежно від кількості, способу приготування та загального раціону, передають Патріоти України. Висновок: Їсти гречку щодня — не шкідливо, якщо вона є частиною збалансованого ра...