З ним ніяких делікатесів не треба. Начебто звичайний курячий суп, але з секретом це галушки з часниковою начинкою. Ароматно, ситно, а ще дуже бюджетно! Різноманітність на вашому столі з найпростіших продуктів, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Курячий суп із часниковими галушками
Суп готується швидко та просто. Найдовше тут — чекати, доки звариться бульйон. Тому поставте воду наперед!
Курячий бульйон
Візьміть 3 л води і зваріть будь-яку частину курки на власний розсуд. Потім відокремте м'ясо від кістки та шкіри.
Заправка супу
Класична заправка для супу — це цибуля та морква. Візьміть по 1 шт., подрібніть і відправте на сковороду з олією. Можна додати трохи вершкового масла, щоб покращити смак. Також очистить і наріжте кубиком 5-6 середніх картоплин.
Часникові галушки
Коли бульйон буде готовий, відправте в нього засмажку та картоплю. Посоліть до смаку, додайте спеції. І почніть готувати часникові галушки! Тісто можна приготувати заздалегідь, доки вариться бульйон.
Інгредієнти для тіста:
Змішайте яйця, сіль, олію та воду. Потихеньку всипте борошно, замісіть м'яке тісто. Накрийте плівкою, поки готуєте начинку.
Інгредієнти для начинки:
Пропустити часник через прес. Додайте олію, сіль і обов'язково прованські трави (або італійські спеції). Перемішайте — начинка готова! Розкотіть тісто в пласт. Розподіліть начинку, не доходячи до країв. Загорніть рулет, защіпніть краї.
Наріжте на порційні шматочки по 0,5 см. Відправте в киплячий бульйон разом із відокремленим від кістки м'ясом. Зменшіть вогонь і варіть суп ще 7 хвилин. При подачі обов'язково додайте дрібно нарізану зелень (кріп/петрушка). Це дуже ароматно, смачно, ситно!
Від такого супчика не можна відірватися. При цьому всі інгредієнти максимально прості та доступні кожному! Неодмінно спробуйте приготувати курячий суп із галушками по-новому.
Кольорова система маркування, яка використовується на професійних кухнях, створена для того, щоб уникнути забруднення продуктів через їхнє перекриття, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Наприклад, червона дошка призначена для м'яса, синя —...
У радянські часи жінки, які змогли дістати таку розкіш, як капронові колготки, часто стикалися з проблемою їх швидкого зношування. Щоб подовжити термін служби цього дефіцитного товару, радянські модниці використовували незвичайні методи догляду, зокрем...