Легендарна київська перепічка складається з сосиски в тісті, обсмаженій у фритюрі, передають Патріоти України.
Починаючи з 80-х років ХХ століття, ця страва в столиці готується за одним рецептом. Якщо ви знаходитесь не в Києві, але скучили за домом, то приготувати київську перепічку можна на будь-якій кухні, використовуючи прості інгредієнти.
Інгредієнти:
Готуємо дріжджове тісто. Для цього розчиняємо в теплій воді цукор та дріжджі. Сухим дріжджам потрібно постояти 15-17 хвилин
Додаємо до дріжджів просіяне борошно, сіль і замішуємо тісто. Борошна може знадобитися і більше, все залежить від його якості. Температура на кухні повинна бути 25 градусів і вище, щоб тісто добре підійшло.
Коли тісто підійде, обминаємо його та формуємо 13 прямокутних шматочків по 70 грамів. Якщо ви бажаєте приготувати менше сосисок, тоді зменшуйте пропорції інгредієнтів для тіста та ліпіть менше прямокутників.
Заздалегідь дістаньте сосиски з холодильника чи морозилки, щоб вони були кімнатної температури.
Загортаємо сосиски в тісто, як на вареники, добре закріплюючи краї. Кладемо сформовані перепічки в тепле місце, щоб вони підійшли приблизно в 2,5 рази.
Тим часом наливаємо олію в глибоку сковороду і нагріваємо її до 180 градусів.
Беремо наші сосиски в тісті і кладемо їх у олію. Обсмажуємо приблизно по 1 хвилині з кожного боку до красивого рум'яного кольору. Виймаємо перепічки на паперовий рушник, щоб стік зайвий жир.
Страва готова! Смачного!
В цьому тесті на особистість ти дізнаєшся свою найбільшу перевагу залежно від того, що ти побачиш на зображенні. Усе, що потрібно, - це швидко поглянути на картинку, а потім, залежно від того, що перш за все приверне твою увагу, ти дізнаєшся результат,...
Щонайменше третина смертей у світі спричинена лише чотирма продуктами — до такого висновку дійшла професорка Анна Гілмор, директорка Центру громадського здоров’я XXI століття при Університеті БатаЮ передають Патріоти України. У коментарі іспанському ви...