Страв із картоплі є чимало. Вони стають фаворитами для багатьох. Сьогодні поділимося лінивим способом приготування картопляних пиріжків, навіть духовку вмикати не треба, передають Патріоти України.
Інгредієнти для картопляних лінивих пиріжків:
Нарізати дрібно одну цибулину і відправити до картоплі.
Хлібні скибочки треба нарізати так, щоб вийшли рівні кружечки однакового діаметра. На кожну круглу скибочку намазуємо картопляну начинку.
У мисці збиваємо яйця, занурюємо в них кожен майбутній пиріжок. На сковороді розігріваємо олію, на середньому вогні обсмажуємо пиріжки до золотистої скоринки з усіх боків.
Чорна, червона, а може, біла? Який сорт смородини найкорисніший і яку харчову цінність має кожен із них? Варто дізнатися відповіді на ці запитання, особливо зараз, коли в Україні триває сезон цих смачних ягід, передають Патріоти України. У світі існує ...
Швейцарські науковці з Женевського університету встановили: навіть у соціально активних людей самотність у поєднанні з погіршенням слуху значно пришвидшує когнітивний занепад, передають Патріоти України. У новому дослідженні, опублікованому в журналі C...