Це така смакота! Ліниві картопляні пиріжки без духовки

Страв із картоплі є чимало. Вони стають фаворитами для багатьох. Сьогодні поділимося лінивим способом приготування картопляних пиріжків, навіть духовку вмикати не треба, передають Патріоти України.

Подробиці

Інгредієнти для картопляних лінивих пиріжків:

  • білий хліб – 10 скибочок
  • олія – 50 мл
  • картопля – 450 г
  • яйця – 3 шт.
  • масло – 50 г
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • сіль – дрібка
Картоплю потрібно очистити від шкірки та відварити до готовності в трішки солоній воді. Потім охолоджену картоплю розім’яти до стану пюре. Додати вершкове масло і сіль, добре перемішати.

Нарізати дрібно одну цибулину і відправити до картоплі.

Хлібні скибочки треба нарізати так, щоб вийшли рівні кружечки однакового діаметра. На кожну круглу скибочку намазуємо картопляну начинку.

У мисці збиваємо яйця, занурюємо в них кожен майбутній пиріжок. На сковороді розігріваємо олію, на середньому вогні обсмажуємо пиріжки до золотистої скоринки з усіх боків.

Джерело: ПростоВей

Ви будете здивовані! Що буде з організмом, якщо кожного дня їсти ківі

субота, 24 серпень 2024, 19:00

Ківі - це не лише яскравий та смачний фрукт, це надзвичайно корисний продукт для нашого здоровʼя. На сторінці Healthy To Me розповіли, як вплине на наш організм щоденне вживання ківі, передають Патріоти України. Ківі — чудове джерело вітаміну С. Він, з...

Дітей за безлад сварити не варто? ТОП-7 дивних форм поведінки, які свідчать про високий IQ

субота, 24 серпень 2024, 18:45

Експерти розкривають сім дивних форм поведінки, які свідчать про високий IQ. Такі генії, як Чарльз Дарвін та Альберт Ейнштейн це підтверджують своїми химерними звичками, передають Патріоти України. Тож якщо людина любить побалакати із собою чи обожнює ...